default-image

Ο Αλόνσο για τη σχέση του με τη Ferrari

Αθλητισμός
Ο Αλόνσο για τη σχέση του με τη Ferrari

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φερνάντο Αλόνσο αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι της Ferrari ενδιαφέρονται για την άποψή του και συζητούν μαζί του το ποιος οδηγός θα καλύψει μελλοντικά την άλλη αγωνιστική θέση της ομάδας.

"Στο παρελθόν δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αλλά τώρα στη Ferrari ναι", είπε ο ισπανός, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα ως το τέλος του 2016.

"Είμαι στην Ιταλία κάθε εβδομάδα όταν είμαστε εκεί και κάποιες φορές βλέπω τον πρόεδρο, βλέπω τον Στέφανο και μιλάμε για την εξέλιξη του μονοθεσίου.

"Επίσης μιλάμε για το μέλλον της F1 και για διάφορα άλλα ζητήματα, ανάμεσα στα οποία είναι το μέλλον και οι team mates. Ομως αμφιβάλλω αν θα άκουγαν τη γνώμη μου σε περίπτωση που δεν μου άρεσε κάποιος συγκεκριμένος οδηγός. Στην τελική, είναι δική τους η απόφαση".

Ο Αλόνσο τόνισε, επίσης, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να να υποδεχτεί τον οποιονδήποτε οδηγό στη Ferrari του χρόνου, εφόσον δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Φελίπε Μάσα.

"Οποιος team mate κι αν έρθει στο μέλλον θα είναι ευπρόσδεκτος, θα είναι μέρος της ομάδας και μέρος της Ferrari. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε όπως κάνουμε τώρα με τον Φελίπε".

Σε πιο εξειδικευμένη ερώτηση για το ενδεχόμενο η Ferrari να υπογράψει είτε τον Λιούις Χάμιλτον είτε τον Σεμπάστιαν Φέτελ ως ομόσταβλό του, ο Αλόνσο απάντησε: "Κανένα πρόβλημα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News