default-image

Έχασε το δεξί της μάτι η Maria de Villota

Σπορ
Έχασε το δεξί της μάτι η Maria de Villota

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα για την Maria de Villota*, αφού η Marussia ανακοίνωσε ότι έχασε έχασε το δεξί της μάτι, αφού οι γιατροί δεν μπόρεσαν το σώσουν ύστερα από πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Αναλυτικά η δήλωση της Marussia, από τον επικεφαλή της ομάδας, John Booth είναι η εξής:

Η Maria βγήκε από το χειρουργείο του νοσοκομείου Addenbrooke στο Cambridge το πρωί. Είμαστε ευγνώμονες για την ιατρική φροντίδα που δέχτηκε η Maria. με την οικογένειά της να ήθελε να ευχαριστήσει τις ομάδες των νευροχειρουργών και των πλαστικών χειρουργών.

Ωστόσο, με μεγάλη μου λύπη πρέπει να αναφέρω ότι λόγω των τραυμάτων της η Maria έχασε το δεξί της μάτι. Η φροντίδα της Maria και της οικογένειάς της παραμένουν η προτεραιότητά μας αυτήν τη στιγμή.Η οικογένειά της βρίσκεται στο νοσοκομείο και εμείς κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τους συμπαρασταθούμε. Ζητάμε από όλους υπομονή και κατανόηση σχετικά με τις ενημερώσεις για την κατάσταση της Maria.Θα δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνουμε και πάντα σκεπτόμενοι την οικογένειά της. Στο μεταξύ, θα θέλαμε να εξάρουμε το τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών στο Αεροδρόμιο Duxford, που βρίσκονταν σε επιφυλακή χθες, όπως είναι η συνηθισμένη διαδικασία στις δοκιμές της F1.

Όσον αφορά το ατύχημα, έχουμε ξεκινήσει μια πολύπλοκη ανάλυση του τι συνέβη και αυτή συνεχίζεται ακόμα. Τέλος, είμαστε συγκινημένοι από τα μηνύματα συμπαράστασης προς τη Maria και την ομάδα και θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για αυτά.

* Η Maria De Villota κάνοντας δοκιμές το πρωί της 3ης Ιουλίου, με την Marussia, για το αεροδυναμικό πακέτο που θα χρησιμοποιούσε η Marussia στο Silverstone, στην ευθεία του αεροδρομίου του Duxford κοντά στο Cambridge, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου, με την ίδια να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Addenbrooke του  Cambridge με την κατάστασή να έχει χαρακτηριστεί κρίσιμη αλλά σταθερή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News