default-image

Έξι πληρώματα από την Κρήτη στο "Ράλλυ Φθιώτιδας"

Σπορ
Έξι πληρώματα από την Κρήτη στο "Ράλλυ Φθιώτιδας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το προσεχές Σαββατοκύριακο το Ράλλυ Φθιώτιδας που εντάσσεται στον 2ο γύρο των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Ράλλυ Ασφάλτου και Χώματος και στο οποίο συμμετέχουν έξι πληρώματα από την Κρήτη, επιβεβαιώνοντας το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο νησί.

Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα της ασφάλτου θα λάβουν μέρος τα πληρώματα του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης, τα οποία αποτελούν οι: Αναπολιωτάκης Γιώργος -Τσιούκας Θανάσης, Κτιστάκης Δημήτρης και Μάνος, Σταματάκης Στράτος- Πουλάκης Γιώργος, Νικολιδάκης Γιάννης- Πετούσης Μάνος, Περάκης Ανδρέας- Κουρουγκιαούρης Κων/νος, Καζάνας Δημήτρης- Μακράκης Θεόδωρος και το πλήρωμα από τα Χανιά: Πατσουράκης Μπάμπης- Σαρρής Λευτέρης.

Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα Ράλλυ στην Ελλάδα και σύμβολο της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας. Το Σάββατο θα γίνουν οι ασφάλτινες ειδικές διαδρομές της Καλοσκοπής και της Παύλιανης-Σκάμνου ( προσμετρά στο Π.Π. Ράλλυ Ασφάλτου 2018) ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν οι «ακροπολικές» χωμάτινες ειδικές της Γραμμένης και της Δίβρης (ένας από τους πέντε γύρους του Π.Π. Ράλλυ Χώματος 2018).

Ο ΑΟΚρήτης εύχεται καλή επιτυχία και καλό τερματισμό στα έξι πληρώματα της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News