default-image

Η Skoda "εγκαινιάζει" ένα νέο σημείο πώλησης στο Ηράκλειο

Κρήτη
Η Skoda "εγκαινιάζει" ένα νέο σημείο πώλησης στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skoda εγκαινιάζει ένα νέο κατάστημα στο Ηράκλειο, διαθέτοντας μια ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της κορυφαίας εταιρίας.

Με 45 χρόνια παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ως επίσημο μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Εμπόρων και Συνεργατών Service SKODA της Kosmocar α.ε., επεκτείνει το δίκτυο λιανικής της, με τη λειτουργία 2 νέων σημείων πώλησης SKODA στο Μαρούσι, αλλά και στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα, στο 5ο χιλιόμετρο Ηρακλείου - Μοιρών (τηλέφωνο επικοινωνίας 2810 540253).

Τα νέα καταστήματα SKODA Karenta ακολουθούν τα μοντέρνα σχεδιαστικά πρότυπα της μάρκας και διαθέτουν την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων SKODA όπως:

• το ξεχωριστό αυτοκίνητο πόλης Citigo

• το 3ης γενιάς Fabia

• το διαχρονικό και ευρύχωρο Rapid

• το best seller της κατηγορίας, Octavia

• το κομψό SUV Yeti  

• το κορυφαίας άνεσης και πολυτέλειας Superb

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το εξειδικευμένο προσωπικό της Karenta α.ε. είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους της μάρκας SKODA στις σύγχρονες Εκθέσεις της και να τους εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά, για την επιλογή του Simply Clever μοντέλου Skoda που επιθυμούν.

Με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών τους και τη μεγιστοποίηση του οφέλους τους, οι επισκέπτες των Εκθέσεων SKODA Karenta θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν  για την εύκολη απόκτηση ενός νέου μοντέλου SKODA, μέσω  ευέλικτων προγράμματων χρηματοδότησης της Volkswagen Bank, και μέσω της διαδικασίας ανταλλαγής του αυτοκινήτου που έχουν στη διάθεσή τους, με όρους διαφάνειας και εμπιστοσύνης.

Από τον Αύγουστο του 2016, λειτουργεί το πρώτο σημείο Εξυπηρέτησης Service SKODA Karenta στην Αργυρούπολη, το οποίο πληροί όλες τις υψηλά απαιτούμενες προδιαγραφές του κατασκευαστή και είναι εφοδιασμένο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ενώ το προσεχές διάστημα θα λειτουργήσουν 2 επιπλέον σημεία Εξυπηρέτησης Service SKODA Karenta στο Μαρούσι και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.karenta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News