Αυτοκίνητο

Με 19 συμμετέχοντες το ράλλυ σπριντ Μάλια - Κράσι

Με 19 συμμετέχοντες θα πραγματοποιηθεί το ράλλυ σπριντ στα Μάλια - Κράσι, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και στην ομώνυμη ειδική διαδρομή.

Το αθλητικό σωματείο Α.Ο. Κρήτης έχει αναλάβει τη διοργάνωση που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε του ράλλυ Κρήτης στις 15 και 16 Οκτωβρίου.

Η ειδική διαδρομή Μάλια - Κράσι έχει μήκος 9,5 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί τρεις φορές. Το πρώτο τμήμα της χαρακτηρίζεται από αλλεπάλληλα γρήγορα "S" , ενώ στη συνέχεια ανηφορίζει και στο δεύτερο μισό της υπάρχουν αρκετά σημεία που προσφέρουν πανοραμική θέα στους θεατές.

Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από τα Μάλια το πρωί της Κυριακής στις 11 το πρωί και 15 λεπτά αργότερα θα πάρει «Go» από την εκκίνηση της ειδικής. Στις 12:50 το μεσημέρι θα ξεκινήσει το δεύτερο σκέλος του αγώνα, με τα πληρώματα να οδηγηθούν και πάλι σε ανασυγκρότηση και service park και στις 14:25 το μεσημέρι, θα διεξαχθεί για τρίτη και τελευταία φορά η ειδική διαδρομή του αγώνα. Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στα Μάλια στις 15:05 το απόγευμα. Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 82 χιλιόμετρα από τα οποία τα 28,5 είναι καθαρά αγωνιστικά.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας γίνεται μετά από έγκριση της Αστυνομίας.

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια