default-image

Έτοιμοι για νέο γύρο κινητοποιήσεων οι εκπαιδευτές οδηγών

Κρήτη
Έτοιμοι για νέο γύρο κινητοποιήσεων οι εκπαιδευτές οδηγών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβληματισμός στις τάξεις των υποψηφίων οδηγών και των εκπαιδευτών σχολών οδήγησης καθώς η 15νθήμερη περίοδος διευκόλυνσης από τους εξεταστές - εργαζόμενους στο Μηχανολογικό τρέχει και χιλιάδες υποψήφιοι αναμένουν με αγωνία την εξέταση τους προκειμένου να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης.

Στο Ηράκλειο μέχρι στιγμής 13 εργαζόμενοι έχουν εξετάσει 120 υποψηφίους, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Αλέξανδρο Μεϊμαράκη στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη.

Υπενθυμίζεται ότι η διακοπή καταβολής της αποζημίωσης που δικαιούνται οι πρώτοι για το πρακτικό μέρος της εξέτασης τους  είχε ως αποτέλεσμα την τρίμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους.

Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα δώσει τέλος στην αγωνία όλων των πλευρών και θα ομαλοποιήσει την κατάσταση, η θέση της αρμόδιας υφυπουργού Μαρίνας  Χρυσοβελώνη κατά τη συνάντηση της με τους εκπαιδευτές.

Οι εκπαιδευτές τέλος προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που η πολιτεία αθετήσεις το λόγο της για την εξεύρεση λύσης εντός του 15νθημέρου, πως οι κινητοποιήσεις είναι μονόδρομος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News