default-image

Αποκάλυψη για την... Κρήτη της Hyundai

Σπορ
Αποκάλυψη για την... Κρήτη της Hyundai

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Hyundai Ινδίας έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα στοιχεία και φωτογραφίες από το νέο μοντέλο με την ελληνική ονομασία.

Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως μπορείτε να δείτε από τις πρώτες φωτογραφίες, το Creta είναι ένα όμορφο crossover με συμπαγείς διαστάσεις και σχεδίαση που μας παραπέμπει στο ix25 (το οποίο κυκλοφορεί εδώ και μήνες στην Κίνα). Παρόλο που η Hyundai δεν έχει ανακοινώσει τις διαστάσεις του αμαξώματος, εκτιμάτε πως κυμαίνεται στα 4,2 m, ενώ την περιπετειώδη εμφάνιση ενισχύουν οι ράγες στην οροφή και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Στο εμπρός μέρος η μάσκα είναι η τυπική της Hyundai με φωτιστικά ημέρας LED, 17άρες ζάντες, ηχοσύστημα με έξι ηχεία, start/stop κ.α.

Στην Ινδία το Creta θα διατεθεί με τον βενζινοκινητήρα 1.6 Dual VTVT που αποδίδει 123 PS και συνδυάζεται με μηχανικό 6άρι κιβώτιο. Υπάρχουν και δύο πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, η μικρότερη 1.4 CRDi και η μεγαλύτερη 1.6 CRDi με 90 και 128 PS, αντίστοιχα (προαιρετικά η ισχυρότερη ντίζελ συνδυάζεται με αυτόματο έξι σχέσεων). Αργότερα, το Creta αναμένεται να κυκλοφορήσει σε διάφορες άλλες αγορές, όπως και σε συγκεκριμένες ευρωπαϊκές, μιας και η Hyundai κάνει λόγο για ένα παγκόσμιο μοντέλο.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News