default-image

CAR-e: Ολοκληρωμένη λύση για κάθε αυτοκίνητο

Σπορ
CAR-e: Ολοκληρωμένη λύση για κάθε αυτοκίνητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου, το αυτοκίνητο όχι μόνο δεν είναι εξαίρεση αλλά πρωτοστατεί. Και αυτό γιατί πολλές είναι οι εταιρείες οι οποίες πωλούν διαδικτυακά τα ανταλλακτικά τους. Η CAR-e είναι μία από αυτές, μόνο που δεν περιορίζεται στην πώληση καθώς δραστηριοποιείται και στην τοποθέτηση των ανταλλακτικών.

Φυσικά, όταν έρχεται η ώρα της συντήρησης ή τις επισκευής τους αυτοκινήτου μας, το κατάλληλο ανταλλακτικό και η καλύτερη τιμή είναι το ζητούμενο όλων μας ή τουλάχιστον των περισσότερων από εμάς. Και κάπου εκεί χανόμαστε σε έναν λαβύρινθο, παίρνοντας τηλέφωνα στις αντιπροσωπείες, σε φίλους, σε φίλους που θα μας συστήσουν φίλους… σε αγγελίες και «googlάροντας» ασταμάτητα για να βρούμε το σωστό ανταλλακτικό στη σωστή τιμή.

Η CAR-e όμως είναι η εταιρεία που υπόσχεται να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά και να προσφέρει τα κατάλληλα, επώνυμα, καινούργια ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές, πάντοτε με τη συνοδεία εγγύησης και φυσικά άμεσα (πολλές φορές κάποιο ανταλλακτικό το χρειαζόμαστε εδώ και τώρα). Όμως η CAR-e δεν σταματά εκεί και πάει το όλο εγχείρημα ένα βήμα παραπέρα, αφού δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσους προμηθευτούν κάποιο προϊόν από αυτή, να το τοποθετήσουν στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της - οι οποίες παρεμπιπτόντως δεν μοιάζουν με συνεργείο αυτοκινήτου αλλά με μικροβιολογικό εργαστήριο. Έτσι μπαίνει ένα τέλος σε άβολες καταστάσεις, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος προμηθεύεται ένα ανταλλακτικό και μετά αρχίζει πάλι τα τηλέφωνα και το ψάξιμο για να βρει μία συμφέρουσα επιλογή για την τοποθέτησή του. 

Η διαδικασία εύρεσης και παραγγελίας του ανταλλακτικού είναι πραγματικά παιχνίδι, ακόμη και για όσους δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το σπορ που λέγεται αυτοκίνητο (υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο High Octane;). Μπαίνεις στο www.car-e.gr επιλέγεις τη μάρκα, το μοντέλο και την έκδοση κινητήρα του αυτοκινήτου σου και έπειτα επιλέγεις την κατηγορία στην οποία ανήκει το προϊόν που χρειάζεσαι. Έτσι απλά και άμεσα η database του CAR-e σου εμφανίζει μία σειρά από επώνυμα προϊόντα, γνήσια ή OEM ανταλλακτικά, προκειμένου να επιλέξεις αυτό που θέλεις, αναλόγως και των χρημάτων που επιθυμείς να διαθέσεις. Έπειτα, εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να πιστοποιήσει την παραγγελία και το προϊόν είτε θα έρθει κουτί στο χώρο σου σε 24 ώρες, είτε θα σε περιμένει στο συνεργείο της εταιρείας για την τοποθέτησή του, από εξειδικευμένο προσωπικό, σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με paypal ή με αντικαταβολή (για τους πιο παραδοσιακούς που φοβούνται τις ηλεκτρονικές συναλλαγές). Φυσικά προσφορές υπάρχουν πάντα. Στην αλλαγή λαδιών και φίλτρου δεν υπάρχει χρέωση στην εργασία και η αλλαγή φρέον και ο έλεγχος του κλιματιστικού γίνονται με 27€ μόλις. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως η εταιρεία CAR-e δραστηριοποιείται εδώ και έξι χρόνια στο χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών και επισκευής αυτοκινήτων, καθώς ιδρύθηκε το 2008, στελεχωμένη εξ αρχής με πεπειραμένο ανθρώπινο δυναμικό. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της CAR-e www.car-e.gr. Φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο

210-6710444, με FAX στο 210-6710456 αλλά και μέσω e-mail στο [email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News