default-image

Την pole position στη Σιγκαπούρη ο Χάμιλτον

Αθλητισμός
Την pole position στη Σιγκαπούρη ο Χάμιλτον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με... φόρα απ' τη Μόντσα πήγε στη Σιγκαπούρη ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος πήρε και εκεί την pole position, καθώς ήταν αδύνατο να τον κερδίσει κάποιος στους χρόνους. Έκπληξη από τον Μαλντονάντο, τρίτος ο Φέτελ.

Στη Σιγκαπούρη υπό το φως των προβολέων δεν άλλαξε κάτι στην κορυφή σε σύγκριση με το Γκραν Πρι της Ιταλίας στη Μόντσα, απ' όπου ο Λιούις Χάμιλτον πήγε στη Μαρίνα Μπέι με κεκτημένη ταχύτητα. Ο Βρετανός έδειχνε άπιαστος στην πίστα και παρά το ότι δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του στην τελευταία προσπάθειά του, δεν έχασε την pole position.

Μάλιστα, δεν μπόρεσε να τον απειλήσει ούτε ο Παστόρ Μαλντονάντο, ο οποίος έκανε την έκπληξη και κατετάγη δεύτερος. Ο πιλότος από τη Βενεζουέλα ήταν σχεδόν πέντε δέκατα πιο αργός, όμως έκανε πολύ καλό χρόνο και θα δει τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από τη δεύτερη θέση. Τρίτος ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που χρειάστηκε έναν γύρο στο τέλος για να κάνει τρίτο χρόνο και να αφήσει πίσω του τους Τζένσον Μπάτον και Φερνάντο Αλόνσο.

Αμφότεροι δεν είχαν τόσο καλούς χρόνους για να διεκδικήσουν την πρωτιά, με τον Ισπανό μάλιστα να είναι πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω. Από εκεί και πέρα, οι Πολ ντι Ρέστα, Μαρκ Γουέμπερ, Ρομάν Γκροζάν ακολούθησαν, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Μίκαελ Σουμάχερ και Νίκο Ρόζμπεργκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News