default-image

Πολ ποζίσιον για Αλόνσο

Αθλητισμός
Πολ ποζίσιον για Αλόνσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες ο Φερνάντο Αλόνσο εξασφάλισε την πρώτη θέση στην εκκίνηση στο γερμανικό Grand Prix της Formula 1, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ που ήταν έξαλλος με τον Μαρκ Γουέμπερ.

Στη "λίμνη" του Χόκενχαϊμ ο Φερνάντο Αλόνσο... κολύμπησε καλύτερα στο τελευταίο σκέλος και εξασφάλισε την πολ ποζίσιον για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με χρόνο 1:40.621.

Στην εκκίνηση του γερμανικού Grand Prix θα έχει δίπλα του τον Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull), ενώ τον τρίτο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο νικητής του Σίλβερστοουν, Μαρκ Γουέμπερ.

Ωστόσο ο Αυστραλός έχει τιμωρηθεί με ποινή πέντε θέσεων στην εκκίνηση. Στον τελευταίο γρήγορο γύρο του ο Φέτελ ακούστηκε στο team radio να αναρωτιέται θυμωμένος "για ποιο λόγο δεν με αφήνει ο Μαρκ να περάσω;", εννοώντας πως κινούνταν γρηγορότερα από τον τιμέιτ του. Ο Γουέμπερ έδωσε εξηγήσεις στον Φέτελ στο parc ferme.

Στη δεύτερη σειρά θα δούμε τον Μίκαελ Σουμάχερ (Mercedes) μπροστά από τον Γερμανό Νίκο Χούλκενμπεργκ (Force India). Ο Παστόρ Μαλντονάντο Williams) μπήκε ανάμεσα στο δίδυμο της ΜcLaren, τον Τζένσον Μπάτον και τον Λιούις Χάμιλτον

Ο Γουέμπερ θα εκκινήσει δίπλα στον Χάμιλτον στην όγδοη θέση με τον Πολ ντι Ρέστα (Force India) και τον Κίμι Ράικονεν (Lotus) να κλείνουν την πρώτη δεκάδα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News