default-image

Νέο σχέδιο στο κράνος του Βαλεντίνο Ρόσι

Σπορ
Νέο σχέδιο στο κράνος του Βαλεντίνο Ρόσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιστός στη σχετική προσωπική του παράδοση, ο Valentino Rossi εμφανίστηκε με ένα νέο σχέδιο στο κράνος του στον αγώνα της πατρίδας του, στο Mugello.

Αυτή τη φορά το θέμα του ήταν ένας διάσημος Ιταλός τραγουδιστής, μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία στη χώρα του. Το κράνος εμφανίζει μια εικόνα του Gianni Morandi περιτριγυρισμένη από λουλούδια και δίπλα τη φράση «Restiamo Uniti», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Ας μείνουμε για πάντα μαζί».

Το υπονοούμενο δεν έχει διευκρινιστεί, αφήνοντας τη φαντασία ελεύθερη. Καθένας μπορεί να υποθέσει ό,τι προτιμά, ενώ έτσι ο Rossi μπορεί να διαφυλαχτεί από την ενδεχόμενη μη ευόδωση των προθέσεων που εκδηλώνει με αυτό τον τρόπο.

Θα μπορούσε να μιλά για τη σχέση του με την Ducati που μετά τη διάσταση ενδέχεται να εξελιχθεί σε φλογερή επανένωση. Θα μπορούσε επίσης να απευθύνεται στους αναρίθμητους φαν του, τους οποίους έχει πικράνει τα δύο τελευταία χρόνια. Ωστόσο ειδικά στον αγώνα του Mugello έδειξαν ότι παραμένουν κοντά του και ξεσηκώθηκαν όταν πέρασε στην 5η θέση του αγώνα - την καλύτερη μέχρι στιγμής σε στεγνό αγώνα. Θα μπορούσε, τέλος, να αποτελεί απλά ένα προσωπικό μήνυμα στην αγαπημένη του. Λίγο απίθανο, καθώς φροντίζει όλα αυτά τα χρόνια να προστατεύει την ιδιωτική του ζωή.

Όπως κι αν έχει, το μήνυμα έχει και άλλες ιταλικές προεκτάσεις, καθώς το τραγούδι του είναι ένα από τα δημοφιλέστερα στη γείτονα, ενώ εξαιρετικά δημοφιλής είναι και ο Morandi που έχει πουλήσει περισσότερους από 49 εκατομμύρια δίσκους.

Η φράση «Restiamo Uniti» είναι το μότο που έγινε διάσημο από το Morandi στο φεστιβάλ του San Remo, το μεγαλύτερο ετήσιο φεστιβάλ της Ιταλίας που χρονολογείται από το 1951 και κάθε χρόνο το παρακολουθούν πλέον πάνω από 12 εκατομμύρια στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Τα λουλούδια είναι ένα επίσης χαρακτηριστικό του San Remo που είναι γνωστό και ως η «πόλη των λουλουδιών». Από το '90 παράγει λουλούδια που καλύπτουν όλη την ιταλική αγορά αλλά και χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το κράνος του Rossi; Κανείς δε γνωρίζει, απλά οι πληροφορίες ίσως αποδειχτούν χρήσιμες για την απάντηση του γρίφου...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News