default-image

Χάμιλτον: «Θέλω να νικάω»

Αθλητισμός
Χάμιλτον: «Θέλω να νικάω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συμβόλαιο του Χάμιλτον με τη McLaren ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς και ήδη τα σενάρια για το μέλλον του Βρετανού πιλότου έχουν αρχίσει.

Οι συζητήσεις αναμένεται να αρχίσουν τις επόμενες μέρες με τους ανθρώπους της McLaren να σκέφτονται την ανανέωση του συμβολαίου του Χάμιλτον για ακόμη ένα χρόνο.

Οι τελευταίοι αγώνες του Βρετανού πιλότου δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ωστόσο αυτό πολύ δύσκολα θα επηρεάσει την απόφαση των δύο πλευρών.

Ο Χάμιλτον, πάντως, με δηλώσεις που έκανε σχολίασε πως πλέον κάθε απόφαση του πρέπει να είναι πιο προσεκτική καθώς δεν είναι πια τόσο νέος για να έχει περιθώρια αλλαγής.

"Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα ακόμα αλλά είμαι σίγουρος ότι κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών θα συζητήσουμε. Είναι μια καλή στιγμή να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον καθώς θα είμαστε αρκετά χαλαροί. Για να είμαι ειλικρινής, οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν με κριτήριο ένα μεγαλύτερο διάστημα. Δεν μπορούν 6 μήνες να είναι κριτήριο για μια συνεργασία 6 ετών ή 13 ετών. Βρίσκομαι εδώ από τα 13 μου, οπότε είναι 14 χρόνια, έτσι υπάρχουν πολλά περισσότερα από τις τελευταίες λεπτομέρειες, υπάρχει μεγαλύτερη εικόνα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μετράνε, αυτοί οι άνθρωποι με έχουν υποστηρίξει, αυτοί με έφεραν στη Formula 1 αλλά θέλω να νικάω. Δεν είμαι τόσο νέος πλέον και θέλω κάθε απόφαση που παίρνω να είναι η καλύτερη δυνατή για την καριέρα μου. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα έχω τη δυνατότητα να νικάω, γι' αυτό υπάρχω, γι' αυτό προπονούμαι και δουλεύω κάθε μέρα", δήλωσε ο Χάμιλτον στο ρωσικό R-Sport.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News