default-image

Lorenzo: Ο βασικότερός μου αντίπαλος, είναι ο Pedrosa!

Σπορ
Lorenzo: Ο βασικότερός μου αντίπαλος, είναι ο Pedrosa!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο Ισπανός άσος της εργοστασιακής Yamaha έχει καταφέρει σε όλους τους αγώνες, μέχρι σήμερα, να βρίσκεται πάντοτε στις 2 πρώτες θέσεις της κατάταξης, με εξαίρεση στο Assen όπου δεν συγκέντρωσε ούτε έναν βαθμό, ελέω Bautista βεβαίως… Έτσι, ο Jorge Lorenzo έχει χτίσει και πάλι μια μικρή διαφορά από τον δεύτερο Pedrosa, τον μεγαλύτερό του αντίπαλο, όπως δήλωσε σε Ιταλούς δημοσιογράφους λίγο μετά την λήξη του χτεσινού αγώνα!

«Δεν ήταν εύκολο να πάρω την διαφορά από τον Dani», αποκάλυψε ο Lorenzo «Έπρεπε να την χτίσω σιγά-σιγά και ήταν πολύ δύσκολο. Είναι ο βασικότερός μου αντίπαλος και οδηγεί καλύτερα από ποτέ!» Στην συνέχεια μίλησε για τον Stoner – δήλωσε μάλιστα ότι δεν μπορεί να υποτιμήσει κανείς τον Αυστραλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή – για τον αγώνα της Κυριακής, για τον ομόσταυλό του την επόμενη σεζόν και για τον Rossi!

Πως εξηγείς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Stoner, μόλις 8ος σήμερα;

«Δεν μπορώ να ξέρω. Ήταν ξεκάθαρο ότι αντιμετώπιζε περισσότερα προβλήματα από τους υπόλοιπους αυτό το Σ/Κ. Ωστόσο ο Casey είναι Casey! Δεν μπορείς σε καμμία περίπτωση να τον αποκλείσεις από τα φαβορί για την νίκη. Κατάφερα να χτίσω μια μικρή διαφορά από αυτόν στην βαθμολογία, αλλά είμαστε μόλις στα μισά της σεζόν!»

Ανησυχείς για το γεγονός ότι έχεις έναν κινητήρα λιγότερο, μετά το ατύχημα στο Assen;

«Αυτήν την στιγμή φαίνεται ότι μπορούμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν έτσι, αλλά θα προτιμούσα να είχα αυτόν τον κινητήρα. Δυστυχώς αυτό είναι μέρος του Πρωταθλήματος»

Το Mugello φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα στις Honda, όμως η Μ1 σου ήταν πολύ δυνατή εδώ, ακόμα και στην μεγάλη ευθεία…

«Τροποποιήσαμε την αεροδυναμική λίγο και τώρα είμαι ταχύτερος στην ευθεία. Η δομή της πίστας μας βοήθησε επίσης, διότι η τελευταία στροφή είναι αρκετά μεγάλη και μπαίνεις στην ευθεία με μεγάλη ταχύτητα. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε κι άλλο στην επιτάχυνση…»

Ποιον προτιμάς ομόσταυλό σου για του χρόνου, τον Dovizioso ή τον Spies;

«Ο Ben είναι καλό παιδί  και τα πάμε καλά μαζί. Έχω δώσει πολλές μάχες με τον Dovi, ειδικά στα 250cc, όμως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Μου είναι αδιάφορο ποιος θα είναι ομόσταυλός μου, σε κάθε περίπτωση βέβαια ο Lin Jarvis είναι αυτός που αποφασίζει και όχι εγώ!»

Σου λείπει ο Valentino από το γκαράζ;

«Είναι μεγάλος οδηγός και τεράστιος αντίπαλος, ωστόσο – ειλικρινά –  μόνο η οικογένειά μου, μου λείπει από το γκαράζ!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News