default-image

Ο Iannone έτοιμος για την μεγάλη κατηγορία!

Σπορ
Ο Iannone έτοιμος για την μεγάλη κατηγορία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Andrea Iannone πήρε μια πειστική νίκη χτες στο Mugello, μπροστά σε ένα πλήθος 65.000 Ιταλών (η κρίση βλέπετε δεν επέτρεψε στην πίστα της Τοσκάνης να ζήσει παλιότερα μεγαλεία) και αφιέρωσε την νίκη του αυτή στην πατρίδα του, η οποία περνάει δύσκολες ώρες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ο νεαρός δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, η οποία θα του επιτρέψει να αναδείξει όλη την δυναμική του ως αναβάτη και υπογράμμισε ότι αν αυτή είναι μια Ducati…. τότε ακόμα καλύτερα!

Ο νεαρός αναβάτης ήταν περιζήτητος, μετά την νίκη του μέσα στην πατρίδα του, και σε αρκετές συνεντεύξεις που έδωσε, τόνισε ότι δεν γνωρίζει ακόμα αν θα είναι στην μεγάλη κατηγορία του χρόνου, ωστόσο νιώθει έτοιμος και δήλωσε ότι βλέπει τον εαυτό του πάνω σε μια ιταλίδα… διακηρύσσοντας για μια ακόμη φορά την μεγάλη του αγάπη για την Ducati!

Ο οδηγός της Moto2 έχει ήδη δοκιμάσει μια δορυφορική Ducati της Pramac - πέρυσι στο Mugello -  και όταν τον άκουσε ο φίλος του, Valentino Rossi, είπε: «O Iannone είναι ένας πολύ ικανός αναβάτης και μιας και του αρέσει τόσο πολύ η Ducati, νομίζω ότι η τελευταία πρέπει να αποδεχτεί την προσφορά του!» Πάντως μέχρι στιγμής, ο μόνος που – επισήμως – έχει ανακοινώσει ότι θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία του χρόνου, είναι ο Marc Marquez (Honda)!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News