default-image

Η Audi εγκαινίασε μια ψηφιακή έκθεση αυτοκινήτων, θα ακολουθήσουν και άλλες

Σπορ
Η Audi εγκαινίασε μια ψηφιακή έκθεση αυτοκινήτων, θα ακολουθήσουν και άλλες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Audi εγκαινίασε στο Λονδίνο ένα νέο τρόπο να παρουσιάζει τα μοντέλα της στο κοινό. Στη καρδιά των μεγαλουπόλεων ανά τον κόσμο θα ανοίξει από μια ψηφιακή έκθεση αυτοκίνητων και αντί της κλασικής και συμβατικής επίσκεψης του υποψήφιου αγοραστή σε κάποια έκθεση με πραγματικά μοντέλα, πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα να βλέπει και επεξεργάζεται μέσω γιγαντοθονών, εξυπηρετώντας επικουρικά τις κλασικές αντιπροσωπείες.

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο πιο κεντρικό σημείο του Λονδίνου, στη Piccadilly Circus. Εκεί θα έχει την δυνατότητα ο καθένας να δει πλήρως ψηφιακά και με οποιαδήποτε λεπτομέρεια όλη τη γκάμα της εταιρίας με τα τέσσερα δαχτυλίδια. Θα μπορεί να δει όλα τα διαθέσιμα χρώματα, εκδόσεις και εξτρά εξοπλισμούς να μπαίνουν πάνω στο αυτοκίνητο και να το διαμορφώνει όπως ακριβώς θέλει ο πελάτης. Μέχρι το 2015, η Audi σκοπεύει να ανοίξει άλλες 20 τέτοιες εκθέσεις, τις οποίες ονομάζει Audi City και μελλοντικά θα παίζουν σημαντικό ρόλο και στο marketing της εταιρίας.

Ο Peter Schwarzenbauer, μέλος του Συμβουλίου Marketing και Πωλήσεων της Audi AG δήλωσε

Το Audi City συνδυάζει τα καλύτερα δύο κόσμων, της ψηφιακής απεικόνισης των μοντέλων και την κατ’ιδίαν επαφή του πωλητή με τον πελάτη. Το νέο format των καταστημάτων θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους πελάτες, γεωγραφικά αλλά κυρίως στη ποιότητα της σχέσης μεταξύ μας. Το Audi City προσφέρει νέες ελευθερίας στη κατά παραγγελία υπηρεσίες αλλά ακόμα και προσωπική επαφή των δυο πλευρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News