default-image

ΠΠΤ Τυμπάκι Supersport: Ο Παναγιωτόπουλος άπιαστος

Σπορ
ΠΠΤ Τυμπάκι Supersport: Ο Παναγιωτόπουλος άπιαστος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός οδηγός από τον Πύργο, ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος που είχε κερδίσει πειστικά στον 2ο αγώνα της χρονιάς στα Μέγαρα, επανέλαβε την καταπληκτική του απόδοση και κέρδισε την κατηγορία Supersport και στο Τυμπάκι.

Πάνω στην Triumph 675 της ομάδας Pierrakos Racing σημείωσε και εδώ τον απόλυτο ταχύτερο γύρο όλων των κατηγοριών, με 53.369 και μόνο ο πολυ-πρωταθλητής Σάκης Συνιώρης κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό του πάνω στην Honda CBR600RR της ομάδας Μπούτος – Φράγκος, με ταχύτερο γύρο 53.575. Όμως ο Παναγιωτόπουλος έκανε 14 γύρους στο 53'' έναντι 7 του Συνιώρη και τελικά πήρε μια άνετη νίκη με 15'' διαφορά.

Ο Σωτήρης Μπεγνής, οδηγός της ομάδας του Γιάννη Μπούστα, ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου, μετά από έναν καλό αγώνα, αφού κατάφερε να περάσει τους Άλεξ Παπαγεωργίου και Βαγγέλη Καρακατσάνη που αρχικά ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα, αλλά τελικά έμειναν στις θέσεις 4 & 5.

Ο Μιχάλης Κουτσουμπός πήρε την 6η θέση, παρά τους πόνους στο πόδι του από μια πτώση το Σάββατο.

Η πιο σοβαρή πτώση του αγώνα, έγινε επίσης Σάββατο, με πρωταγωνιστή τον αγωνιζόμενο της κατηγορίας Σταύρο Τριντή, που τραυμάτισε σοβαρά το χέρι του αλλά και τον ώμο του και μάλλον θα κάνει αρκετό καιρό να γυρίσει στην ενεργό δράση.

Πίσω από τον Κουτσουμπό τερμάτισαν δύο “κουρασμένα παλληκάρια”, οι Νίκος Περιστεράς και Γιάννης Τζωρτζόπουλος, που ταλαιπωρήθηκαν από τη ζέστη και παλιότερους τραυματισμούς.

Ο Γιώργος Μανδρώνης τερμάτισε 9ος, ενώ εγκατέλειψε ο πάντα μαχητής Γιώργος Χάλαρης.  

Στη βαθμολογία προηγείται ο Παναγιωτόπουλος με 66 βαθμούς, έναντι 49 του Καρακατσάνη και 47 του Συνιώρη. Ο Παπαγεωργίου έχει 42 βαθμούς, ο Μπεγνής ανεβαίνει στους 35 και ο Τριντής μένει στους 31.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News