default-image

ΠΠΤ Racing: Ο Κίτσος πάλι νικητής στο Τυμπάκι

Σπορ
ΠΠΤ Racing: Ο Κίτσος πάλι νικητής στο Τυμπάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Κίτσος με την όμορφη και γρήγορη Honda RS250 που ετοιμάζει ο Στέλιος Καλόγηρος, πήρε την 2η φετινή νίκη του στο Τυμπάκι και σε συνδυασμό με τις ατυχίες του Λεφέβρ και του Παργινού, ξέφυγε στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, στην κατηγορία Racing στην οποία συμμετέχουν δίχρονες μοτοσυκλέτες 125 και 250 κυβικών.

Ο οδηγός με το #1 στη μοτοσυκλέτα του, δεν χρειάστηκε να πιεστεί και με ταχύτερο γύρο 56.774 πήρε μια άνετη νίκη με διαφορά ενός γύρου από τον Ιάσωνα Αυλωνίτη που ανέβηκε στο βάθρο των νικητών, μαζί με τον Κώστα Λεφέβρ.

Ο Βασίλης Κανελλόπουλος πήρε την 4η θέση, μπροστά από τον Βασίλη Ρούση και τον Νίκο Πριόνα. Ο Ανδρέας Παργινός που είχε κερδίσει στο ξεκίνημα στην Τρίπολη αντιμετώπισε πάλι μηχανικά προβλήματα και έμεινε 7ος.

Ο Ανδρέας Λεφέβρ από τη μεριά του ξεκίνησε δυναμικά, αλλά στο τέλος έχασε πολύ χρόνο και απλά τερμάτισε για να πάρει τους βαθμούς που τον φέρνουν στην 3η θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος, στο -26 από τον Κίτσο που έχει 70. Ο Παργινός παραμένει 2ος με 50 βαθμούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News