default-image

Ο Κώστας Κοντομάρος κέρδισε και... στο Τυμπάκι

Σπορ
Ο Κώστας Κοντομάρος κέρδισε και... στο Τυμπάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 3ος Αγώνας της κορυφαίας κατηγορίας του Ελληνικού Πρωταθλήματος, έγινε κάτω από πολύ ζέστη στο Τυμπάκι της Κρήτης.

Ο Πρωταθλητής Κώστας Κοντομάρος, οδηγώντας την Ducati 1098R της Fan Motorcycles, που προετοιμάζει η ομάδα ZeroZen Racing με τον Αντώνη Μερεμέτη επικεφαλής, κέρδισε σχετικά άνετα τον Αγώνα με 11'' δευτερόλεπτα διαφορά από τον δεύτερο Γιώργο Μαρκεζίνη.

Ο Κοντομάρος έφυγε από την αρχή μπροστά και έκανε διαφορά ασφαλείας με ένα σταθερά γρήγορο γυρολόγιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στους 27 από τους 33 γύρους του Αγώνα σημείωσε χρόνους στα 54'' με ταχύτερο στο 54.130

Με την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στους τρεις πρώτους Αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τρίτου του Τίτλου, του πρώτου με Ducati. Με 75 βαθμούς έχει προβάδισμα 26 βαθμών από τον δεύτερο Λευτέρη Πίππο και 39 από τον τρίτο Άρη Γκιζίνο.

Ο περσινός Πρωταθλητής δήλωσε πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και ότι παρά την πρωτοπορία του στη βαθμολογία θα συνεχίσει να προετοιμάζεται εντατικά, με στόχο μάλιστα να συμμετάσχει και σε ένα διεθνή αγώνα εκτός Ελλάδας.

Από την πλευρά του ο Φάνης Στρωματιάς της Fan Motorcycles δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι αφού η φετινή μας συνεργασία με τον Πρωταθλητή Ελλάδας Κώστα Κοντομάρο και την ομάδα του Αντώνη Μερεμέτη αποδίδει τα μέγιστα. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ducati 1098R που παρά την ηλικία της μπορεί να τα καταφέρνει θαυμάσια στους αγωνιστικούς ρυθμούς. Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η νικηφόρα πορεία μέχρι το τέλος της χρονιάς”.

Η ομάδα τώρα θα προετοιμαστεί για τον 4ο αγώνα της χρονιάς τον Σεπτέμβριο στην ανανεωμένη πίστα των Σερρών, ενώ γίνονται προσπάθειες για τη συμμετοχή σε έναν τουλάχιστον αγώνα στην Ιταλία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News