default-image

Νικητές οι Κρητικοί Κυριανιτάκης–Φαραντάκης

Αθλητισμός
Νικητές οι Κρητικοί Κυριανιτάκης–Φαραντάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 16ο Rally Sprint Κοζάνης, 2ος αγώνας της χρονιάς για το Κύπελλο Rally Βορείου Ελλάδος, την περασμένη Κυριακή στην πολύ ωραία διαδρομή του Βελβεντού.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης (Σ.Μ.Α.Κ.) με την υποστήριξη της «Κοινωνίας των πολιτών του Βελβεντού» και του Εμπορικού Συλλόγου Βελβεντού. Είχαν δηλώσει συμμετοχή 33 πληρώματα, εκκίνησαν 31 και κατάφεραν να τερματίσουν 26.

Μεγάλοι νικητές του αγώνα και 1οι δίλιτροι οι Κρητικοί Μανόλης Κυριανιτάκης - Σήφης Φαραντάκης με VW Golf2 Gti, που κινήθηκαν εντυπωσιακά γρήγορα και στα δύο σκέλη, κερδίζοντας επάξια τον αγώνα. Να πούμε ότι το Κρητικό πλήρωμα βρέθηκε στον αγώνα της Κοζάνης με απώτερο σκοπό τη διασκέδαση και τη συλλογή πολύτιμης εμπειρίας. Αγωνίστηκαν με την υποστήριξη των λιπαντικών "Agip", του πρατήριου υγρών καυσίμων "bp -PAPADAKIS the Ultimate fuel station", των συστημάτων καθαρισμού "KARCHER", των εργαλείων "KS TOOLS" και της ιστοσελίδας "CRN.gr".

Στην κατάταξη ακολούθησαν οι Θοδωρής Παπαβασιλείου - Ιωάννα Τσουτσοπούλου με ίδιο αυτοκίνητο και λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα πιο πίσω οι Γιώργος Μπαλντούνης - Όλγα Μέρμηγκα με Ford Escort MK2, όπου συμπλήρωσαν την 1η τριάδα της Γενικής Κατάταξης αλλά και των δίλιτρων.

Στη μεγάλη κατηγορία επικράτησαν οι Αντώνης Σταφυλοπάτης - Στέργιος Στεργιούλας με Opel Astra OPC, μόλις δυόμιση δευτερόλεπτα πίσω τους τερμάτισαν οι Διαμαντής Τζαμπάζης - Νίκος Ζκχαίος με Mitsubishi Lancer Evo X και στην 3η θέση οι Δημήτρης Μπατσάρας - Αικατερίνη Μπατσάρα με Mitsubishi Lancer Evo3.

Στα 1600άρια τη νίκη πήραν σχετικά εύκολα οι Νίκος Σανιδάς - Μιχάλης Τριαντάφυλλου με Peugeot 106 S16. Πίσω τους στη μάχη  της 2ης θέσης επικράτησαν οι Αλέξανδρος Δημητρίου - Ευάγγελος Δημητρίου με ίδιο αυτοκίνητο αφήνοντας λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο πίσω τους Λεωνίδα Γιάννο - Γιώργο Λέφα με Honda Civic V-TEC.

Στη μικρή κατηγορία η πρωτιά πήγε στους Γιάννη Μαυρίδη - Κώστα Ζιάμπα με Daihatsu Charade, 2οι τερμάτισαν οι Λευτέρης Γεωργάκας - Ιωάννα Γεωργάκα με Mini Cooper 1300 και 3οι οι Λάζαρος Καλυβάς - Φωτεινή Ψαράκου με Toyota Starlet 1300.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News