default-image

Ικανοποιημένος ο Αλόνσο

Αθλητισμός
Ικανοποιημένος ο Αλόνσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την «εικόνα» της Ferrari μέχρι στιγμής στο φετινό grand prix του Καναδά, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, εξέφρασε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari, ο οποίος θα εκκινήσει από την τρίτη θέση τον αποψινό (21:00) αγώνα στον Καναδά, στην πίστα «Ζιλ Βιλνέβ», δήλωσε αισιόδοξος, καθώς το μονοθέσιό του δείχνει - όπως υπογράμμισε ο ίδιος - άκρως ανταγωνιστικό…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φερνάντο Αλόνσο:

«Είμαι χαρούμενος με το πώς πήγαν τα πράγματα ως τώρα, ιδίως γιατί το μονοθέσιο δείχνει ανταγωνιστικό, ακόμα και σε μια πίστα, η οποία σίγουρα δεν μας ταιριάζει. Αυτό έχει να κάνει με τις αναβαθμίσεις που κάναμε εδώ, οι οποίες δούλεψαν όπως περιμέναμε, κάτι που μου προκαλεί αυτοπεποίθηση για το υπόλοιπο της σεζόν.

Θυμάμαι καλά πού βρισκόμασταν στην Αυστραλία και αν σήμερα είμαστε στη μάχη για το βάθρο, αυτό σημαίνει πως έχουμε κάνει καλή δουλειά τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα από την στιγμή που και οι άλλοι δεν έμειναν άπραγοι. Είμαι επίσης ικανοποιημένος για τον Φελίπε (σ.σ. Μάσα), που επιβεβαιώνει την πρόοδο που ήδη είδαμε στους πρόσφατους.

Η 3η θέση στο grid είναι μια καλή θέση για να επιτεθείς στον αγώνα, ιδίως καθώς η pole δεν είναι εδώ τόσο σημαντική όπως σε άλλες πίστες. Η φθορά των ελαστικών θα είναι ένας βασικός τομέας, δεδομένης της θερμοκρασίας η οποία θα είναι διαφορετική».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News