Μηχανοκίνητα

Βράβευσε τους υποστηρικτές του ο ΑΟΚ

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του 43ου Ράλλυ Κρήτης

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση, ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης θέλησε να τιμήσει όλους όσοι στηρίζουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, μετά και την επιτυχημένη διεξαγωγή του 43ου Ράλλυ Κρήτης. Φορείς και χορηγοί βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον Όμιλο, σε μία κίνηση αναγνώρισης της πολύτιμης συνεισφοράς τους, που έχει ως αποτέλεσμα ο ΑΟΚ να διοργανώνει αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου, που προκαλούν το ενδιαφέρον και την αναγνώριση πληρωμάτων απ’ όλη την Ελλάδα.

«Μέσα από την εκδήλωση αυτή θέλαμε να τιμήσουμε τους χορηγούς του ΑΟΚ και τους φορείς που μας στηρίζουν και είναι πάντα κοντά μας, στο έργο που κάνουμε. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι δύσκολος, όμως με τη βοήθεια όλων τα φέρνουμε εις πέρας... Χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα», τόνισε ο πρόεδρος του ΑΟΚ Μιχάλης Πουλάκης.
Μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν ο διοικητής της Τροχαίας Στέλιος Καρακούδης, ο οποίος τόνισε: «Ευχαριστούμε τον Αθλητικό Όμιλο Κρήτης για τη βράβευση για το 43ο Ράλλυ Κρήτης. Μία καθιερωμένη διοργάνωση, που γίνεται κάθε χρόνο. Το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, μαζί και με τους άλλους φορείς και τις υπόλοιπες υπηρεσίες είμαστε αρωγοί και στο πλευρό τέτοιων εκδηλώσεων, που προάγουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τον εθελοντισμό των συμπολιτών μας σε τέτοιου είδους δράσεις».

Τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη εκπροσώπησε ο Λάμπρος Μαυραντωνάκης, δηλώνοντας: «Η Περιφέρεια γενικώς αλλά και ο κ. Συριγωνάκης ειδικώς, επειδή είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες στον αθλητισμό, είναι πάντα δίπλα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, γιατί αυτοί οι άνθρωποι δίνουν την ψυχή τους για να προάγουν ένα σπορ το οποίο ήταν παρεξηγημένο παλαιότερα».

Μία νέα συνεργασία μεταξύ ΑΟΚ και ΕΑΚΗ ξεκίνησε φέτος με σημείο αναφοράς το κλειστό του Λίντο: «Είναι τιμή για μας που ο ΑΟΚ αναγνωρίζει και τη δική μας συνεισφορά. Το ΕΑΚΗ είναι ανοικτό για τέτοιου είδους διοργανώσεις και θέλουμε να το νιώθουν σαν το σπίτι τους. Ευελπιστούμε ότι και το 44ο Ράλλυ Κρήτης θα έχει αφετηρία και τερματισμό το κλειστό του Λίντο. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει πολύ μεγάλη δυναμική και ιδιαίτερα στην Κρήτη. Η αγάπη που δείχνει η νέα γενιά, αλλά και οι παλαιότεροι για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι ένα καλό δείγμα ότι μπορούμε σαν Κρήτη, σαν Ηράκλειο να διεκδικήσουμε πολύ μεγάλες διοργανώσεις. Όλοι εμείς οι αθλητικοί φορείς θα σταθούμε αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες», είπε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός.


Στο πλευρό του ΑΟΚ σε κάθε προσπάθεια βρίσκονται και οι Εθελοντές Σαμαρείτες: «Έχουμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον ΑΟΚ. Είμαστε εκεί, αλλά να είμαστε αχρείαστοι. Αυτό ευχόμαστε εμείς. Τα παιδιά από τη διοργάνωση κάνουν πολύ καλή δουλειά, άρα στενεύουν και τα περιθώρια ατυχήματος. Είμαστε εκεί για παν ενδεχόμενο», δήλωσε ο Δημήτρης Ξηρουχάκης.


Αναλυτικά τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν: Λάμπρος Μαυραντωνάκης (εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Συριγωνάκη), Στέλιος Καρακούδης (διοικητής Τροχαίας), Γιώργος Σταυρακάκης (αντιπύραρχος, διοικητής 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου), Λευτέρης Ζερβός (πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής στο ΕΑΚΗ), Δημήτρης Ξηρουχάκης (αρχηγός Τμήματος Ηρακλείου Διασώσεων-Σαμαρειτών), Μανόλης Μανωλιδάκης (Wurth Hellas), Προβιδάκης Γιώργος (Οικοπροκάτ).


Μεταξύ αυτών τιμήθηκε και ο Όμιλος της “ΚΡΗΤΗ TV”, που βρίσκεται κοντά και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Έρχεται το Βραχάσι...

Για το προσεχές σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί ένας ακόμη αγώνας με αυξημένο ενδιαφέρον. Ο λόγος για τον 3ο αγώνα Κυπέλλου Αναβάσεων Κρήτης, την 8η Η & Κ ΑΕΒΕ Ανάβαση Βραχασίου, που θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο φέτος στον επαρχιακό δρόμο Σισίου-Βραχασίου, στη γνωστή και αγαπημένη διαδρομή που διέρχεται μέσα από το φαράγγι.
«Η ανάβαση Βραχασίου είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, μιας χρονιάς επιτυχημένης για μας. Νιώθουμε υπερήφανοι γι’ αυτό. Περιμένουμε τους ανθρώπους στο βουνό να δούνε τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και να χειροκροτήσουν τα πληρώματα», τόνισε ο πρόεδρος του ΑΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια