Φέτος είναι η χρονιά του Φερστάπεν

Σπορ
Φέτος είναι η χρονιά του Φερστάπεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανηγύρισε 2η σερί νίκη πάλι στην Αυστρία και αύξησε τη διαφορά από τον Χάμιλτον…

Ο Μαξ Φερστάπεν κυριάρχησε ξανά στην Αυστρία, πήρε τη τρίτη σερί νίκη του και τέταρτη στα πέντε τελευταία Γκραν Πρι και βροντοφωνάζει πως ο φετινός τίτλος είναι δικός του! Βέβαια, ακόμη υπάρχουν άλλα 14 Γκραν Πρι, αλλά δείχνει πως είναι ικανός να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να εκθρονίσει τον Λιούις Χάμιλτον.

Αύξησε κι άλλο την διαφορά από τον Χάμιλτον, που τερμάτισε 4ος, ο Φερστάπεν, με τους Ολλανδούς να πηγαίνουν μέχρι την Αυστρία, να κατακλύζουν τις κερκίδες και να δημιουργούν... ποδοσφαιρικό κλίμα με συνθήματα και καπνογόνα. Δεύτερος ο Βάλτερι Μπότας, με τον Λάντο Νόρις να συμπληρώνει το πόντιουμ...

Ο Φερστάπεν ξεκίνησε από την pole position και δεν άφησε ποτέ από τα χέρια του την πρώτη θέση. Η Red Bull Racing κυριαρχεί τη φετινή σεζόν, είναι ταχύτερη και έχει καλύτερη στρατηγική από κάθε άλλη εταιρεία. Κάπως έτσι, το σημερινό Γκραν Πρι έμοιαζε... παιχνιδάκι για την αυστριακή εταιρεία, με τον Φερστάπεν να κάνει... παρέλαση! Άλλωστε ο Χάμιλτον ήταν μακριά και δεν πλησίαζε, ενώ ούτε ο Μπότας φαινόταν ικανός να τον απειλήσει και ο Ολλανδός πιλότος έπρεπε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να διατηρήσει την πρωτιά, κάνοντας ένα καλό Γκραν Πρι, χωρίς υπερβολές και... φθορές. Όπως και έγινε για τον «ιπτάμενο Ολλανδό» που πήρε άλλη μια νίκη και δείχνει σε κάθε αντίπαλο πως φέτος είναι η χρονιά του!

Μπότας και Νόρις συμπλήρωσαν το βάθρο, με τον Χάμιλτον να έρχεται τέταρτος και ο Σάινθ πέμπτος.

Πηγή sport-fm.gr

Photo AΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News