Έγινε ο τεχνικός έλεγχος για την «1η Η&Κ ΑΕΒΕ Ανάβαση Μαλίων»

Σπορ
Έγινε ο τεχνικός έλεγχος για την «1η Η&Κ ΑΕΒΕ Ανάβαση Μαλίων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσαν στην Κρήτη TV oι οδηγοί του ΑΟΚρήτης για τον αυριανό αγώνα…

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την «1η Η &Κ ΑΕΒΕ Ανάβαση Μαλίων αύριο το πρωί με τη συμμετοχή 33ων πληρωμάτων. Ο αγώνας που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης είναι μήκους 5,2 χιλ. στην ειδική διαδρομή Μάλια – Κράσι.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων στις εγκαταστάσεις του βασικού χορηγού του αγώνα ενώ πραγματοποιήθηκαν και τεστ covid στους αγωνιζόμενους και τους συνεργάτες τους.

Η διαδρομή θα κλείσει στις 9:30 το πρωί προκειμένου να ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα, οι επίσημες χρονομετρημένες δοκιμές. Η εκκίνηση του αγώνα, που θα αποτελείται από δύο σκέλη και θα πραγματοποιηθεί με το πέρας των χρονομετρημένων δοκιμών στις 14:00. Οι αγωνιζόμενοι θα ανέβουν δύο φορές τη διαδρομή και για την κατάταξη θα λαμβάνεται υπόψη το άθροισμα των χρόνων των δύο σκελών της.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Κρήτη TV και τις δηλώσεις του μέλους του ΑΟΚ Γιώργου Γιακουμάκη αλλά και των: Τίτου Τιτάκη ,Λευτέρη Ζερβάκη και Ζαχαρία Χατζάκη που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά  καθώς και του πιο έμπειρου οδηγού Γιάννη Κακεπάκη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News