Στις 16 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η «Ανάβαση Μαλίων Η & Κ ΑΕΒΕ»

Σπορ
Στις 16 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η «Ανάβαση Μαλίων Η & Κ ΑΕΒΕ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχίζει η μηχανοκίνητη δράση χωρίς την παρουσία κόσμου...

Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα αγωνιστικής αδράνειας, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός επανεκκινεί έστω και χωρίς την παρουσία θεατών! Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης (Α.Ο.Κρήτης) διοργανώνει την Κυριακή 16 Μάϊου την «Ανάβαση Μαλίων», αγώνας που θα αποτελέσει τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Κρήτης .

Η ανάβαση θα πραγματοποιηθεί σε κομμάτι μήκους 5,2 χιλιομέτρων της γνωστής ειδικής διαδρομής του Ράλλυ Κρήτης «Μάλια-Κράσι».

Για το Σάββατο 15 Μαΐου, από 16:00 μέχρι 18:00, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και αρχικός τεχνικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του βασικού χορηγού του αγώνα, Η&Κ ΑΕΒΕ, Service Hyundai KIA motors στη ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου ενώ την Κυριακή 16 Μαΐου , η διαδρομή θα κλείσει στις 09:30 προκειμένου να ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα, στις 10:30, οι επίσημες χρονομετρημένες δοκιμές. Η εκκίνηση του αγώνα, που θα αποτελείται από δύο σκέλη, θα πραγματοποιηθεί με το πέρας των χρονομετρημένων δοκιμών στις 14:00. Οι αγωνιζόμενοι θα ανέβουν δύο φορές τη διαδρομή και για την κατάταξη θα λαμβάνεται υπόψη το άθροισμα των χρόνων των δύο σκελών της.

Η Ανάβαση Μαλίων θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε), όπως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων-ΣΔΔΑ (www.e-omae-epa.gr) και λήγουν σήμερα Παρασκευή.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αυτοκίνητα όλων των Ομάδων και κυβικών (Ν,Α,Ε, Formula Saloon,) που προσμετρούν στη βαθμολογία του Κυπέλλου Αναβάσεων Κρήτης.

Την διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (ΚΕΔΧ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News