Το… μήλο κάτω απ’ τη μηλιά: Στη Formula 1 με τη Haas ο Μικ Σουμάχερ

Σπορ
Το… μήλο κάτω απ’ τη μηλιά: Στη Formula 1 με τη Haas ο Μικ Σουμάχερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2021

Ο Μικ Σουμάχερ, γιος του μεγάλου Μίκαελ Σούμαχερ, παίρνει τη… σκυτάλη από τον πατέρα του, καθώς η αγωνιστική του παρουσία στη Formula 1 είναι πλέον γεγονός.

Η Haas ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Μικ Σουμάχερ, που είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα.

Ο 21χρονος που προηγείται στη βαθμολογία της Formula 2 με μόλις δύο αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωσή της, φερόταν εδώ και καιρό ένα βήμα από την προαγωγή. Ήταν άλλωστε και επιθυμία της Ακαδημίας της Ferrari στην οποία και ανήκει.

Μάλιστα, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου θα οδηγήσει για λογαριασμό της στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι με το οποίο θα κλείσει η φετινή σεζόν.

Και μετά, στις 15 Δεκεμβρίου, θα συμμετέχει στις δοκιμές νέων οδηγών, που θα γίνουν επίσης στη Yas Marina, ώστε να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξοικειώνοντας εαυτόν με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας αλλά και τη VF-20.

«Η προοπτική να βρίσκομαι του χρόνου στο grid της Formula 1 με κάνει απίστευτα ευτυχή! Δεν έχω λόγια! Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Haas, τη Scuderia Ferrari και την Ακαδημία της Ferrari, που με εμπιστεύτηκαν. Επίσης, θέλω να επεκτείνω τα ευχαριστώ αλλά και την αγάπη μου, προς τους γονείς μου, γνωρίζοντας πως σε αυτούς οφείλω τα πάντα. Πάντα είχα πίστη πως θα καταφέρω να υλοποιήσω το όνειρο μου, να βρεθώ στη Formula 1. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως πάντα και ανυπομονώ για αυτό το κοινό ταξίδι με τη Haas», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μικ Σουμάχερ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News