Μηχανοκίνητα

Με στόχο τη διατήρηση της πρώτης θέσης στο "Ράλλυ Κρήτης" ο Αναπολιωτάκης

Με την πολύτιμη υποστήριξη της "Super Creta Gas" του κ. Σταύρου Κουμουλά...

Στο Ηράκλειο είναι επικεντρωμένα τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς πραγματοποιείται το 42ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης, έστω και χωρίς την παρουσία κοινού! Η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για το πλήρωμα των Γιώργου Αναπολιωτάκη, Θανάση Τσιούκα καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου μετράνε δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Μετά την κυριαρχία τους τόσο στο Ηπειρωτικό Ράλλυ όσο και στο Ράλλυ ΔΕΘ, έχουν μπροστά τους την πρόκληση του 42ου Ράλλυ Κρήτης όπου στόχος βέβαια είναι η διατήρηση της πρώτης θέσης.


«Έχουμε δουλέψει γι΄αυτόν τον αγώνα, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε πετύχει να έχουμε δύο Κύπελλα Ασφάλτου και ένα Πρωτάθλημα στη φαρέτρα μας ενώ βρισκόμαστε μπροστά και στο φετινό Πρωτάθλημα και ευελπιστώ να τελειώσουμε σε αυτή τη θέση τη χρονιά!
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές μας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια ώστε να αναδειχθούμε», τόνισε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» ο Γιώργος Αναπολιωτάκης που έκανε λόγο για άλματα σε ότι αφορά στην εξέλιξη των κρητικών οδηγών, ευχόμενος όλοι να βρεθούν στη ράμπα του τερματισμού. «Είναι καλό που έρχονται νέοι οδηγοί, το κακό είναι που λόγω covid και κάποιων άλλων καταστάσεων δεν ήρθε κάποιο πλήρωμα από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ευελπιστώ τη νέα σεζόν να έχει το Ράλλυ Κρήτης τις συμμετοχές που του πρέπει ώστε να ανέβει ο πήχης».


Σε αυτή την πρωταγωνιστική πορεία το πλήρωμα των Αναπολιωτάκη- Τσιούκα έχει την υποστήριξη της “Super Creta Gas” και του κ. Σταύρου Κουμουλά. «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που είμαστε υποστηρικτές του πληρώματος του Γιώργου Αναπολιωτάκη. Είναι μεγάλη μας χαρά που το χόμπι μας, αυτό που αγαπάμε, του το μεταδίδουμε. Μας συνδέουν χρόνια φιλίας και η χαρά μας είναι διπλάσια που είμαστε και περσινοί πρωταθλητές και φέτος βρισκόμαστε μπροστά στη βαθμολογία», δήλωσε ο κ. Κουμουλάς που αναφέρθηκε και στα 22 πληρώματα που αναμένονται με αυξημένο ενδιαφέρον αφού θα υπάρχουν έμπειροι αλλά και νέοι οδηγοί. «Να ευχηθούμε σε όλα τα πληρώματα καλό τερματισμό και ας κερδίσει ο καλύτερος. Είναι όλοι φίλοι… Αν το καλύτερο πλήρωμα είναι το δικό μας, τότε ναι, να κεδίσει…»

Χωρίς κόσμο…
Σήμερα από τις 13:00 μέχρι τις 16:00 έχει προγραμματιστεί ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων του 32ου Η &Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης ενώ αύριο στις 10:00 θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στις ειδικές διαδρομές: Ποταμιές- Ασκοί και Καστέλι- Καλό Χωριό που είναι επαναλαμβανόμενες τρεις φορές (61,2 χιλ). Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 15:30 στο χώρο του service park, εντός της πρώην Αμερικανικής Βάσης. Λόγω των ιδικών συνθηκών δεν επιτρέπεται η παρουσία κόσμου σε κανένα σημείο του αγώνα. «Είναι πλήγμα για μας η απουσία του κόσμου. Η ανταμοιβή μας είναι το χειροκρότημα τους. Φέτος δεν θα το έχουμε όμως ο συναγωνισμός πάλι θα υπάρχει. Από τη στιγμή που θα βάλουμε τα κράνη, σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια