Αγώνες της F1 Ιούλιο και Αύγουστο στο Σίλβερστοουν

Σπορ
Αγώνες της F1 Ιούλιο και Αύγουστο στο Σίλβερστοουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο grand prix θα γίνουν το επόμενο διάστημα στη Μεγάλη Βρετανία…

Oι προσπάθειες της Formula 1 για να εκκινήσει -έστω και τον Ιούλιο- το πρωτάθλημα του 2020, συνεχίζονται. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε τα πρώτα φώτα θα σβήσουν στο Red Bull Ring της Αυστρίας που θα φιλοξενήσει δύο αγώνες, στις 5 και τις 12 Ιουλίου, ενώ από την Παρασκευή (15/5) υπολογίζεται πλέον κανονικά και το Σίλβερστοουν καθώς η Liberty Media έδωσε τα χέρια με τη διοίκησή του για τη διοργάνωση ακόμη δύο Grand Prix στις 26/7 και τις 2/8.

Πλέον μένει να δούμε αν θα προκύψουν νέα προβλήματα από τον κορωνοϊό, ποια μέτρα θα χαλαρώσει η κυβέρνηση της χώρας ώστε να ταξιδέψουν κανονικά οι ομάδες και κυρίως αν θα επηρεαστούν από την καραντίνα των 14 ημερών που είναι υποχρεωτική για όποιον εισέρχεται στη Μεγάλη Βρετανία.

"Είμαι ενθουσιασμένος γιατί μπορώ να επιβεβαιώσω πως υπάρχει συμφωνία με την Formula 1 για δύο αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών φέτος το καλοκαίρι. Πλέον, περιμένουμε την απόφαση της κυβέρνησης καθώς προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων" ήταν η δήλωση του αφεντικού του Σίλβερστοουν, Στούαρντ Πρινγκ, στο Autosport.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News