Μηχανοκίνητα

Χωρίς κόσμο τo Grand Prix της Ουγγαρίας

Ο αγώνας της F1είναι προγραμματισμένος για τον Αύγουστο…

Ο αγώνας στην πίστα του Hungaroring ήταν για τις 2 Αυγούστου, αλλά η Ουγγαρία χθες ανακοίνωσε ότι οι εκδηλώσεις με περισσότερους από 500 συμμετέχοντες δεν μπορούν να διεξαχθούν μέχρι τις 15 Αυγούστου.

«Είναι πλέον προφανές ότι οποιοσδήποτε αγώνας Formula 1 στην Ουγγαρία μπορεί τώρα να διεξαχθεί μόνο πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς θεατές», ανέφεραν οι διοργανωτές.

Η F1 σχεδιάζει να ξεκινήσει τη σεζόν χωρίς καθυστέρηση στο Red Bull Ring της Αυστρίας 3-5 Ιουλίου, ακολουθούμενο από το βρετανικό Grand Prix στο Silverstone υπό παρόμοιες συνθήκες. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει ένα αναθεωρημένο ημερολόγιο, και το GP της Ουγγαρίας θα μπορούσε τώρα να πάει για αργότερα, δεδομένου ότι πάνω από 1.000 άτομα θα είναι παρόντα ακόμη και χωρίς θεατές.

Παράλληλα, οι διοργανωτές του Ούγγρου GP ανέφεραν ότι η ανακοίνωση της Kυβέρνησης «είχε σαφώς άμεσο αντίκτυπο στον αγώνα. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας χωρίς θεατές, είναι προτιμότερο να μην έχουμε καθόλου αγώνα. Ως εκ τούτου, συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Formula 1 για να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο για να το κάνουμε αυτό δυνατό».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια