default-image

Κανονικά στη Μελβούρνη για το Grand Prix η Ferrari

Σπορ
Κανονικά στη Μελβούρνη για το Grand Prix η Ferrari

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τα αυστηρά μέτρα της Ιταλικής κυβέρνησης Φέτελ και Λεκλέρκ θα λάβουν κανονικά μέρος στον πρώτο αγώνα της σεζόν…

Η Ferrari παρά τα μέτρα της ιταλικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό δεν σκοπεύει να χάσει το πρώτο grand prix της σεζόν στην Αυστραλία.

Η Scuderia με ανακοίνωσή της τόνισε πως δεν θα χάσει το πρώτο grand prix της σεζόν στην Αυστραλία, παρά τα αυστηρά μέτρα της ιταλικής κυβέρνησης για τα κρούσματα του κορωνοϊού.

Έτσι οι Φέτελ και Λεκλέρκ θα αρχίσουν κανονικά στη Μελβούρνη τη σεζόν, σε (ακόμα) μια προσπάθεια να φέρουν το πρωτάθλημα στο Μαρανέλο μετά από 13 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εξετάζουμε τις περιπτώσεις και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, ύστερα από τα μέτρα που ανακοίνωσε η ιταλική κυβέρνηση. Είμαστε σε στενή επικοινωνία με τις αρχές και τους οργανισμούς. Για τη Ferrari, η συμμόρφωση με τις αποφάσεις της κυβέρνησης είναι δεδομένη, για να εγγυηθεί την ασφάλεια των εργαζομένων της και των οικογενειών τους. Κάθε απόφαση που παίρνουμε, σέβεται τους κανόνες. Μέρος της ομάδας και του εξοπλισμού είναι ήδη στην Μελβούρνη. Οι αναχωρήσεις των υπόλοιπων μελών της ομάδας θα ακολουθήσουν κανονικά, όπως είχε προγραμματιστεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News