Πρώτη νίκη για τον Φέτελ μετά από ένα χρόνο

Σπορ
Πρώτη νίκη για τον Φέτελ μετά από ένα χρόνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γερμανός πιλότος ήταν ο νικητής στο Gran Prix της Σιγκαπούρης…

Κουμάντο στη Σιγκαπούρη, κάνει ο Σεμπάστιαν Φέτελ!Ο Γερμανός πιλότος πήρε ακόμη μία καρό σημαία στη Σιγκαπούρη, φτάνοντας τις πέντε νίκες τις περισσότερες από κάθε άλλον στη συγκεκριμένη πίστα! Την ίδια ώρα, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μετά από έναν χρόνο και... κάτι ημέρες, ενώ η Ferrari πήρε την τρίτη διαδοχική της νίκη τη φετινή σεζόν και δείχνει ότι κάτι πάει να γίνει.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Σαρλ Λεκλέρκ, επίσης, με Ferrari, με τον Μονεγάσκο πιλότο να μην καταφέρνει να πανηγυρίσει την τρίτη σερί του νίκη παρότι ξεκίνησε από την pole position, με τον Μαξ Φερστάπεν να ανεβαίνει και αυτός στον βάθρο. Τέταρτος τερμάτισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, ενώ ο έτερος πιλότης της Mercedes, Βάλτερι Μπότας συμπλήρωσε την πεντάδα!

Ο Φέτελ πήρε, λοιπόν, την 5η νίκη στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης και ξεπέρασε τον Χάμιλτον που έχει τέσσερις, ενώ πανηγύρισε νίκη μετά τις 26 Αυγούστου του 2018 και το Σπα! Αυτή η νίκη είναι η 53η στην καριέρα του Γερμανού πιλότου, ο οποίος έδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι ένα τρομερός πιλότος και από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή παρότι δεν βρίσκεται στην ιδανική κατάσταση και δεν τον... βοηθάει το πιο αργό μονοθέσιό του, σε σχέση με αυτά της Mercedes!

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News