Πλησιάζει το “20ο Dirty Happening – 2019”

Σπορ
Πλησιάζει το “20ο Dirty Happening – 2019”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τους φίλους των δύο τροχών στον Άγιο Νικόλαο...

Οι φίλοι των δύο τροχών στον Άγιο Νικόλαο θα έχουν την τιμητική τους τις επόμενες ημέρες...

Η σχετική ανακοίνωση από την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγίου Νικολάου δίνει τις λεπτομέρειες...

"Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγίου Νικολάου (ΛΕ.Μ.Α.Ν) διοργανώνει με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου το “20ο Dirty Happening – 2019” στη Μονή Παναγίας Βρυωμένης στους Μεσελέρους από 21 έως 23 Ιουνίου .

Πρόκειται για μια τριήμερη εκδήλωση αφιερωμένη στην εκτός δρόμου χρήση της μοτοσικλέτας (περιηγητική και αγωνιστική) ,αλλά και στην καλή παρέα ,την κατασκήνωση στη φύση και τη μουσική.

Στη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή endurο (για ερασιτέχνες χωρίς να απαιτείται αγωνιστική εμπειρία και πιστοποίηση, παρά μόνο πλήρης εξοπλισμός ασφαλείας)  και σεμινάριο Moto Cross με πρακτική εξάσκηση (απαραίτητες προϋποθέσεις :  εγκεκριμένο από την ομοσπονδία Δελτίο Αθλητή και πλήρης αγωνιστικός εξοπλισμός) . 

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες και στην εκδήλωση γενικώς, είναι δωρεάν. Ο κάθε συμμετέχων φροντίζει για τον κατασκηνωτικό εξοπλισμό και τη διατροφή του,  ανάλογα με τις ανάγκες του. Η εκδήλωση είναι ανοικτή και σε μη μοτοσικλετιστές που θέλουν απλώς να περάσουν ένα υπέροχο τριήμερο στην φύση. Παιδιά-σκυλιά ,καλοδεχούμενα.

Σας περιμένουμε όλους."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News