Μηχανοκίνητα

Formula 1: Αντικαθιστούν το GP της Βαρκελώνης με αυτό της Ολλανδίας

Λέγεται ότι έχει ήδη οριστεί ημερομηνία για τον αγώνα της Ολλανδίας, στις 10 Μαΐου του 2020…

Το Ζάντβορντ επιστρέφει στη Formula 1 και παίρνει τη θέση του Grand Prix που γίνεται στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα γύρω από την κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ.

Από το 2020, αναμένουμε ότι θα επιστρέψει το Grand Prix Ολλανδίας στο Ζάντβορντ και θα αποσυρθεί αυτό της Βαρκελώνης στην Ισπανία. Λέγεται, μάλιστα, ότι έχει ήδη οριστεί ημερομηνία για το Grand Prix Ολλανδίας, στις 10 Μαΐου του 2020. Το πρόβλημα για την ώρα είναι ότι η πίστα χρειάζεται διάφορες αλλαγές προκειμένου να μπορέσει να υποστηρίξει έναν σύγχρονο αγώνα της Formula 1 αλλά περιμένουμε ότι οι απαραίτητες εργασίες, θα έχουν ολοκληρωθεί έως το 2020.

Με αυτή την κίνηση το μόνο που μπορούμε ξεκάθαρα να δούμε είναι ότι ο Μαξ Φερστάπεν έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη σημερινή ιστορία του σπορ και η Formula 1 θέλησε να δώσει ένα Grand Prix στη χώρα που κατάγεται. Εννοείται ότι δεν είναι ο μοναδικός λόγος αλλά έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης. Εννοείται ότι θα πρέπει να περιμένουμε και την επίσημη ενημέρωση της Formula 1 ώστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα όμως τέτοιου είδους δημοσιεύματα, σπάνια... πέφτουν έξω.

Πηγή: Gazzeta.gr

Σχόλια