Μεγάλος ο συναγωνισμός στην πρώτη ημέρα του Ράλλυ Κρήτης...

Σπορ
Μεγάλος ο συναγωνισμός στην πρώτη ημέρα του Ράλλυ Κρήτης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο και το ενδιαφέρον για την αυριανή ημέρα...

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού απόλαυσαν το θέαμα από την 1η ημέρα του Ράλι Κρήτης. 

Ο συναγωνισμός μεγάλος όπως φαίνεται και από την σχετική ενημέρωση του Αγωνιστικού Ομίλου Κρήτης που αναφέρει:

"Με τους Αναπολιοτάκη - Τσιούκα να κερδίζουν την νυχτερινή Μάλια -Κράσι3, ολοκληρώθηκε η σημερινή πρώτη μέρα του 41ου Ράλλυ Κρήτης.

Στην γενική κατάταξη εξακολουθούν να προηγούνται οι Δαμιανάκης -Δαμιανάκης (Peugeot 205 Rallye) με τους Περάκη - Κουρουγκιαούρη (Peugeot 206 XS) να ακολουθούν 15 δευτερόλεπτα μακριά από τη κορυφή.

Στη τρίτη θέση βρίσκεται το πλήρωμα του Ford Fiesta R5, Αναπολιοτάκης - Τσιούκας 25 δευτερόλεπτα από τους πρωτοπόρους.

Με έντονο ενδιαφέρον αναμένεται την αυριανή ημέρα, η μάχη που ειναι σε εξέλιξη για την τέταρτη θέση μεταξύ των Αλυγιζάκη - Χατζηδάκη (Mitsubishi Lancer EVO IX) και Φραντζέσκάκη - Κλαριδόπουλου (Ford Fiesta ST) με τη διαφορά τους να αγγίζει μολις το 1.5 δευτερόλεπτο."

               

                                Οι ειδικές της Κυριακής

Αύριο, Κυριακή λίγο μετά τις 11:00 θα δοθεί η συνέχεια με δύο επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές στην περιοχή Ποταμιές- Ασκοί (11:13, 13:32) και άλλες δύο σε Καστέλλι- Καλό Χωριό (11:46, 14:05).

Λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι αναμένεται να φτάσουν τα πληρώματα στην Πλατεία Ελευθερίας για τον τερματισμό και τις απονομές.

«Κάθε χρόνο οι διοργανωτές κάνουν το καλύτερο αφού μόλις τελειώνει το ένα Ράλλυ Κρήτης, ξεκινάει η προετοιμασία για το επόμενο. Άξια λοιπόν ο αγώνας βρίσκεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», δηλώνει ο Μιχάλης Ανταλουδάκης που τρέχει με συνοδηγό τον Νίκο Πλουμή. «Στόχος μας φέτος είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες, να τους ευχαριστηθούμε ως πλήρωμα και ό,τι προκύψει… Αναφορικά με την βραδινή ειδική, θα είναι θεαματική και αξίζει ο κόσμος να την παρακολουθήσει. Ανταγωνισμός θα υπάρχει σε όλες τις κατηγορίες , τα πληρώματα έχουν ανεβασμένες επιδόσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και τα περάσματα θα είναι εντυπωσιακά».

                                   Με τη στήριξη της Η&Κ ΑΕΒΕ

Μεγάλος χορηγός του 41ου Ράλλυ Κρήτης είναι η εταιρία Η&Κ ΑΕΒΕ, η οποία στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τον αγώνα θεσμό της Κρήτης. «Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2011. Ξεκινήσαμε στο κομμάτι του αυτοκινήτου Hyudai ΚΙΑ, μπήκαμε δυναμικά στην αγορά και επεκταθήκαμε στην πορεία και στο κομμάτι των μοτοσυκλετών. Eίμαστε δίπλα στον πελάτη και κύριο μέλημα μας είναι η εξυπηρέτηση του. Για αυτό το λόγο υποστηρίζουμε ένθερμα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και φυσικά είμαστε στο πλευρό του Ράλλυ Κρήτης», επισημαίνει η κ. Αγάπη Δανασάκη, υπεύθυνη πωλήσεων της Η&Κ ΑΕΒΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News