Ράλλυ Κρήτης: Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία τις μέρες του αγώνα

Σπορ
Ράλλυ Κρήτης: Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία τις μέρες του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους της Κρήτης το Σαββατοκύριακο

Οι μηχανές… ζεσταίνονται και όλοι οι οδηγοί είναι έτοιμοι να λάβουν μέρος στο ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου στη διαδρομή Ποταμιές-Ασκοί και Καστέλι-Καλό Χωριό Ηρακλείου.

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του αγώνα και γι’ αυτό το λόγο θα υπάρξουν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την εφαρμογή των ληφθέντων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων σε συγκεκριμένους δρόμους όπου θα διεξαχθεί το ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι οι εξής:

* Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 κατά τις ώρες 15:00 έως 21:30, στην περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Μαλίων-Κρασίου από τη διασταύρωση αυτής με τη συνδετήρια οδό της Νέας Εθνικής Οδού Ηρακλείου –Αγίου Νικολάου ως το σημείο τερματισμού επί της Επαρχιακής οδού Κρασίου-Οροπεδίου Λασιθίου, 500 μέτρα μετά το τ.δ. Κρασίου.

* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00, στην περιοχή των Δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στην Επαρχιακή οδό Ποταμιών-Αβδού και στην Επαρχιακή οδό Ποταμιών-Ασκών-Λύττου από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Ποταμιών-Αβδού έως και τον τερματισμό της διαδρομής.

* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 κατά τις ώρες 10:00 έως 16:30, στην περιοχή των Δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Καστελλίου –Χερσονήσου από έξοδο τ.δ. Καστελίου έως την συμβολή της με επαρχιακή οδό προς τ.δ. Καλού Χωριού και εν συνεχεία έως την είσοδο του τ.δ. Καλού Χωριού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στα ανωτέρω σημεία και θα πραγματοποιείται μέσω των λοιπών παρακαμπτήριων τοπικών οδών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News