Μετράμε αντίστροφα για το 41ο Ράλλυ Κρήτης!

Σπορ
Μετράμε αντίστροφα για το 41ο Ράλλυ Κρήτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγώνας ανοίγει την αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος- Και φέτος θα έχει νυχτερινή ειδική διαδρομή…

Αντίστροφα μετράει ο χρόνο για το φετινό 41ο Ράλλυ Η&Κ ΑΕΒΕ Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μάρτη και το οποίο αναμένεται με αυξημένο ενδιαφέρον από τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Και φέτος οι διοργανωτές, μετά την περυσινή επιτυχία, έχουν προγραμματίσει βραδινή ειδική!

Ο αγώνας, είναι ο εναρκτήριος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ ασφάλτου και αποτελείται από επτά ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 67.8 χιλ.

Ήδη οι συμμετοχές βρίσκονται σε εξέλιξη και οι μηχανές ζεσταίνονται…

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 13:00 θα γίνει η παρουσίαση των αγωνιστικών πληρωμάτων στην Πλατεία Ελευθέριας ενώ η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 15.30.

Στη συνέχεια έχουν προγραμματιστεί δύο απογευματινά περάσματα της ειδικής 1,2,3 Μάλια- Κράσι στις 16:28 και 17:21 και ένα νυχτερινό στις 19:26 με τα αυτοκίνητα να κάνουν τη νύχτα- μέρα!

Την Κυριακή 31 Μαρτίου ακολουθούν δύο περάσματα σε κάθε ειδική. Πρόκειται για τις ειδικές 4,6 Ποταμιές-Ασκοί στις 11:13 και 13:32 και 5,7 Καστέλι -Καλό Χωριό 11:46 και 14:05 με την καρό σημαία να πέφτει στις 16.30 στην Πλατεία Ελευθερίας.

To αγωνιστικό ενδιαφέρον είναι και φέτος μεγάλο καθώς τα κρητικά πληρώματα ,όπως έχει αποδειχτεί τα τελευταία χρόνια, βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και ο συναγωνισμός αναμένεται έντονος. Με νέο αυτοκίνητο θα κάνει την εμφάνιση του ο περυσινός νικητής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ασφάλτου Γιώργος Αναπολιωτάκης (φωτό) ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η εμφάνιση και των υπολοίπων πληρωμάτων…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News