Μηχανοκίνητα

Ξεκινάει η 5η ανάβαση Βραχασίου

Με τη συμμετοχή 34ων πληρωμάτων θα πραγματοποιηθεί αύριο η 5η Ανάβαση Βραχασίου, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Πληρώματα απ΄  όλη την Κρήτη έχουν δηλώσει συμμετοχή προκειμένου να μετρήσουν τις δυνάμεις τους μετά το επιτυχημένο Ράλι Κρήτης του περασμένου Μαρτίου… Πρόκειται για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στον επαρχιακό δρόμο Σίσυ- Βραχάσι, στην γνωστή και αγαπημένη διαδρομή που περνάει μέσα από το φαράγγι, συνολικού μήκους 7,6 χιλ. (3,8 χιλ. το κάθε σκέλος). 
Η έναρξη έχει οριστεί για τις 10:30 το πρωί οπότε έχουν προγραμματιστεί τρία χρονομετρημένα δοκιμαστικά. Ο αγώνας θα ξεκινήσεις στις 14:00 και θα γίνει σε δύο σκέλη. Ο δρόμος θα κλείσει στις 10:00 π.μ. 
Οι αγωνιζόμενοι θα ανέβουν δύο φορές τη διαδρομή και για την κατάταξη θα λαμβάνεται υπόψη το άθροισμα των χρόνων των δύο σκελών της. 
Οι κλάσεις έχουν ως εξής: έως 1400cc,  κλάση 1401-1600 cc,κλάση 1601-2000 cc, κλάση πάνω από 2000cc και κλάση Formula Saloon.Επίσης θα γίνονται δεκτά αυτοκίνητα  Drift που θα συμμετάσχουν στην κατηγορία FS και θα εκκινήσουν τελευταία, μετά από σχετική δήλωση τους. 
Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος των οχημάτων θα γίνει σήμερα (16:00- 18:00) στα φανοποιεία Στρίγκος, με τη σειρά του αριθμού συμμετοχής κάθε πληρώματος. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια