Μηχανοκίνητα

Δ.Κτιστάκης «Δεν έπρεπε να λείπει η Κρήτη από το Πανελλήνιο!»

"Ενώ τρέχαμε ακόμη το 2017, οι άνθρωποι του ΑΟΚ είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν το 2018..."

Στο συλλεκτικό του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης που διατίθεται σε κοινό και αγωνιζόμενους και το οποίο περιέχει πλούσιο υλικό που αφορά στη διοργάνωση μίλησε ο Δημήτρης Κτιστάκης.

Αναλυτικά το θέμα που φιλοξενείται στο περιοδικό του ΑΟΚ:


Από τα πιο δυναμικά πληρώματα σε επίπεδο Κρήτης είναι αυτό των Δημήτρη και Μάνου Κτιστάκη, που είχαν εντυπωσιακή παρουσία την περυσινή χρονιά στο Πανελλήνιο Κύπελλο ασφάλτου, κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία F2. O περυσινός στόχος λοιπόν επετεύχθη με τον καλύτερο τρόπο και ο πήχης ανεβαίνει φέτος αφού στις σκέψεις του πληρώματος του Ηρακλείου είναι να ακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου, κάτι που θα διαφανεί από τον εναρκτήριο αγώνα και το Ράλι Κρήτης.
«Περιμέναμε πέρσι ότι θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Ήταν ο στόχος μας από την αρχή, πήγαν όλα καλά, δεν είχαμε προβλήματα και πήγαμε στον τελικό για να το διεκδικήσουμε και να το πάρουμε. Τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτό», επισημαίνει ο Δημήτρης Κτιστάκης που μιλάει και για την φετινή πρόκληση: «Ξεκινάμε μία χρονιά και ο πήχης έχει ανέβει αφού πάμε από το Κύπελλο στο Πρωτάθλημα. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται όμως είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα που ξεκινάει από τον τόπο μας. Το Πανελλήνιο είναι στα σχέδια μας όμως ο τερματισμός του Ράλι Κρήτης θα μας δείξει το δρόμο. Αν ανοίξει η πόρτα αυτή, θα την ακολουθήσουμε…».
Ο ηρακλειώτης οδηγός αναφέρεται και στο γεγονός ότι το Ράλι Κρήτης συμπεριλαμβάνεται φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. «Η Κρήτη δεν έπρεπε να λείπει από τις Πανελλήνιες διοργανώσεις, το Πρωτάθλημα ή το Κύπελλο. Οι κρητικοί οδηγοί είναι περισσότεροι από 40. Η αλήθεια είναι ότι ενώ τρέχαμε ακόμη το 2017, οι άνθρωποι του ΑΟΚ είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν το 2018. Προσπάθησαν πολύ και τα κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας. Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει ένα φοβερός αγώνας. Πιστεύω ότι θα υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός σε όλες τις κατηγορίες».
Αναφορικά με τις ειδικές διαδρομές του Ράλι Κρήτης, ο Δημήτρης Κτιστάκης φαίνεται να ανυπομονεί τόσο για την βραδινή όσο και για τις υπόλοιπες αφού στην πλειονότητα τους, είναι άγνωστες και στους κρητικούς οδηγούς… «Φέτος άλλαξαν οι ειδικές και οι περισσότερες είναι «καινούργιες» και για μας. Η νυχτερινή είναι μία ειδική πρωτόγνωρη αφού δεν την έχουμε ξαναζήσει, όμως είμαι σύμφωνος γιατί θα είναι μία νέα εμπειρία. Μπορεί άλλωστε να βρούμε μπροστά μας κι άλλες βραδινές ειδικές και στο υπόλοιπο πρωτάθλημα…».
Ο Δημήτρης Κτιστάκης καλεί τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να παρακολουθήσουν από κοντά το Ράλι Κρήτης και να απολαύσουν έναν όμορφο αγώνα. «Να έρθει ο κόσμος, να δει τον αγώνα. Να μην τον χάσει. Η νυχτερινή ειδική θα είναι πρωτόγνωρη! Να είναι προσεχτικοί και πειθαρχημένοι ώστε όλοι να απολαύσουμε τον αγώνα. Θεατές και αγωνιζόμενοι».

Σχόλια