Γ.Αναπολιωτάκης «Το καλύτερο Ράλλυ Κρήτης που έγινε ποτέ!»

Σπορ
Γ.Αναπολιωτάκης «Το καλύτερο Ράλλυ Κρήτης που έγινε ποτέ!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κολακευτικά λόγια μιλάει ο Γιώργος Αναπολιωτάκης για το 40ο Ράλλυ Κρήτης στο συλλεκτικό περιοδικό του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης που διατίθεται σε κοινό και αγωνιζόμενους και το οποίο περιέχει πλούσιο υλικό που αφορά στη διοργάνωση.

Αναλυτικά το θέμα που μπορεί κανείς να διαβάσει στο περιοδικό του ΑΟΚ:

Αν υπήρχε βραβείο MVP, σε επίπεδο πληρωμάτων που εκπροσώπησαν τον κρητικό μηχανοκίνητο αθλητισμό την προηγούμενη χρονιά, θα μπορούσε σίγουρα να αποδοθεί στο πλήρωμα των Γιώργου Αναπολιωτάκη, Θανάση Τσιούκα αφού κατάφεραν το 2017 να κατακτήσουν τον τίτλο στο Πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου! Ο έμπειρος οδηγός μιλάει για την συναρπαστική περυσινή εμπειρία, για τους στόχους της νέας χρονιάς και βέβαια για το Ράλι Κρήτης που ανοίγει την αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ασφάλτου φέτος…

«Για μας η περυσινή σεζόν ήταν φανταστική, πιο καλή απ΄ότι την περιμέναμε. Καταφέραμε να κατακτήσουμε το κύπελλο ασφάλτου Ελλάδας και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και στο πρωτάθλημα Ελλάδας», δηλώνει ο πολυνίκης του θεσμού που αναφέρεται στην απόφαση της Ομοσπονδίας να εντάξει το Ράλι Κρήτης στο καλεντάρι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. «Το γεγονός ότι ο τοπικός μας αγώνας είναι στο Πρωτάθλημα Ελλάδας είναι σημαντικό και για μας και για τα άλλα κρητικά πληρώματα. Είναι ένα κίνητρο παραπάνω… Έλεγα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ότι το Ράλι Κρήτης αξίζει να είναι στο Πανελλήνιο καλεντάρι. Πρόκειται για έναν αγώνα με πολύ υψηλό βαθμό προετοιμασίας και τώρα ήρθε η απόφαση αυτή της Ομοσπονδίας για να το επιβεβαιώσει».

Σε ότι αφορά τον προσωπικό του στόχο, στο Πρωτάθλημα που ξεκινάει, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος παρά μόνο πρωταγωνιστικός … «Ο πήχης μπαίνει πάντα υψηλά από όλους τους αγωνιζόμενους. Σε κάθε αγώνα θέλουμε τη νίκη και γι΄ αυτήν προσπαθούμε. Προετοιμαζόμαστε όσο πιο δυνατά μπορούμε για το καλύτερο δυνατό».

Ράλι Κρήτης λοιπόν, στην αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και μάλιστα με βραδινή ειδική διαδρομή. Ο Γιώργος Αναπολιωτάκης είναι βέβαιος ότι αυτή η διοργάνωση θα είναι η καλύτερη όλων…

«Είναι η πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια που θα δούμε μία νυχτερινή ειδική διαδρομή και αυτό γίνεται μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια της Λέσχης και των αγωνιζομένων. Θα είναι κάτι διαφορετικό και για τους θεατές και για τους αγωνιζόμενους.

Οι ειδικές διαδρομές είναι σε πολύ καλό επίπεδο και η ασφάλεια που παρέχεται είναι πολύ υψηλή. Αξίζουν τα εύσημα στον ΑΟΚ για την προσεγμένη δουλειά που έχει κάνει. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι το καλύτερο Ράλι Κρήτης που έχει γίνει ποτέ. Φέτος θα υπάρχει και μία καινοτομία αφού θα υπάρχει και σύστημα tracking, ένα δορυφορικό σύστημα GPS , το οποίο δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθεί κάποιος απ΄ όπου και αν βρίσκεται στον κόσμο, εν κινήσει τα αυτοκίνητα ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στους αγωνιζόμενους. Είναι ένα σύστημα ασφάλειας, που θα εφαρμοστεί στο Ράλι Κρήτης…».

Ο έμπειρος κρητικός οδηγός στέλνει και ένα μήνυμα στους πολυάριθμους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που αναμένεται να κατακλύσουν και φέτος τις ειδικές διαδρομές.

«Να έρθει ο κόσμος στα βουνά, να παρακολουθήσει τις ειδικές και να ευχαριστηθεί και αυτός και εμείς τον αγώνα. Να προσαρμόζεται με όλα τα μέτρα ασφαλείας και σίγουρα θα απολαύσει τον αγώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News