Ξεκίνησε το επετειακό 40ο Ράλλυ Κρήτης...

Σπορ
Ξεκίνησε το επετειακό 40ο Ράλλυ Κρήτης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την παρουσίαση των 37 πληρωμάτων στην Πλατεία Ελευθερίας ξεκίνησε το επετειακό Ράλλυ Κρήτης, το οποίο αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό φέτος καθώς αποτελεί τον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ασφάλτου 2018!

Παρουσία εκατοντάδων θεατών πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των πληρωμάτων στην Πλατεία Ελευθερίας, από όπου αναχώρησαν τα αυτοκίνητα για τα Μάλια. Εκεί στις 18:48 θα δοθεί η εκκίνηση της πρώτης ειδικής διαδρομής, ενώ θα ακολουθήσει στις 20:23 η βραδινή διαδρομή στη διαδρομή Κράσι.

Tο κυρίως μενού του Ράλλυ Κρήτης θα πραγματοποιηθεί αύριο με τις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές σε Ποταμιές και Σμάρι. Αναλυτικά οι διαδρομές: 3η ειδική Ποταμιές1 (10:23), 4η ειδική Σμάρι1 (11.06), 5η ειδική Ποταμιές2 (12:49), 6η ειδική Σμάρι2 (13.32), 7η ειδική Ποταμιές3 (15:15), 8η ειδική Σμάρι3 (15:58).

Το πρώτο αυτοκίνητο αναμένεται να τερματίσει στις 16:43 στο Acqua Plus ενώ για τις 18:00 έχουν προγραμματιστεί οι απονομές στο Μοναστήρι της Παναγίας της Γκουβερνιώτισσας που βρίσκεται στον κατάφυτο από κυπαρίσσια λόφο, λίγο πριν το χωριό Ποταμιές του Δήμου Χερσονήσου.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι για το κοινό που θέλει να παραβρεθεί στις απονομές των νικητών, οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει ώστε το τρενάκι του Δήμου να τους μεταφέρει από το service park (Acqua Plus) στο Μοναστήρι της Γκουβερνιώτισσας.

Χορηγός επικοινωνίας του 40ου Ράλλυ Κρήτης είναι ο Όμιλος της Κρήτη TV ενώ στο www.neakriti.gr υπάρχει συνεχή ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν στον αγώνα αλλά και live μετάδοση των ειδικών διαδρομών.

Gps Trackings

Από τις καινοτομίες του φετινού Ράλλυ Κρήτης είναι και το σύστημα Gps Trackins μεσω του οποίού μπορεί κάποιος ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεται για το που βρίσκονται οι οδηγοί ενώ παρέχει και ασφάλεια στα πληρώματα. Μία σχετική οθόνη (παρακάτω φωτό) έχει στηθεί στο servece park του Αcqua Plus για την ενημέρωση των παρευρισκομένων... 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News