Το 40ο Ράλλυ Κρήτης σε ένα συλλεκτικό περιοδικό!

Σπορ
Το 40ο Ράλλυ Κρήτης σε ένα συλλεκτικό περιοδικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο περιοδικό, φιλοξενούνται και συνεντεύξεις των κρητικών οδηγών που πρωταγωνίστησαν την περυσινή χρονιά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου

Ένα καλαίσθητο συλλεκτικό περιοδικό, το οποίο περιέχει όλες τις χρηστικές πληροφορίες που αφορούν στο 40ο Ράλλυ Κρήτης, θέτει στη διάθεση αγωνιζομένων και θεατών ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης.

Μία άκρως επιμελημένη δουλειά που δίνει τη δυνατότητες στους αναγνώστες του να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα του διημέρου με αναλυτικά ωράρια που αφορούν στην έναρξη, τις ειδικές τον τερματισμό αλλά και χάρτες των διαδρομών. Επίσης υπάρχουν οι συμμετοχές του αγώνα αλλά και οι νικητές των προηγούμενων 39 Ράλλυ Κρήτης!

Στο περιοδικό, φιλοξενούνται και συνεντεύξεις των κρητικών οδηγών που πρωταγωνίστησαν την περυσινή χρονιά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου. Για την περυσινή εμπειρία αλλά και το φετινό στόχο μιλάνε ο πρωταθλητής Ελλάδας Γιώργος Αναπολιωτάκης αλλά και ο νικητής της κατηγορίας F2 Δημήτρης Κτιστάκης.

Και οι δύο έμπειροι οδηγοί αναφέρονται με κολακευτικά λόγια στη φετινή διοργάνωση και εμφανίζονται βέβαιοι ότι θα είναι το καλύτερο Ράλλυ Κρήτης που έχει γίνει μέχρι τώρα!

Στο περιοδικό του Ράλλυ Κρήτης υπάρχουν και πληροφορίες για τους θεατές με στόχο την ασφαλή παρουσία τους στον αγώνα.

Απολαύστε το περιοδικό του 40ου Ράλλυ Κρήτης εδώ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News