default-image

Στο επιβλητικό μοναστήρι της Γκουβερνιώτισσας οι απονομές του Ράλλυ Κρήτης

Σπορ
Στο επιβλητικό μοναστήρι της Γκουβερνιώτισσας οι απονομές του Ράλλυ Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρούν οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού για την διεξαγωγή του 40ου επετειακού Ράλλυ Κρήτης που φέτος συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Ομοσπονδίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου .

Τα στελέχη του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης εργάζονται αρκετό καιρό τώρα, διαμορφώνοντας τις συνθήκες για έναν αγώνα υψηλού επιπέδου που θα ικανοποιήσει αγωνιζόμενους και θεατές.

Η αυλαία του αγωνιστικού διημέρου, στο οποίο θα συμμετάσχουν 37 πληρώματα, ανοίγει αύριο στις 17:00 το απόγευμα από την πλατεία Ελευθερίας όπου θα γίνει και η παρουσίαση των πληρωμάτων και η γνωριμία τους με το κοινό.

Η δράση θα ξεκινήσει με τις δύο ειδικές των Μαλίων(η μία θα είναι βραδινή) ενώ οι υπόλοιπες έξι θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στις διαδρομές Ποταμιές , Σμάρι.

Ο ΑΟΚ φέτος προχωράει και σε μία ακόμη καινοτομία, μεταφέροντας τις απονομές του 40ου Ράλλυ Κρήτης σε έναν μοναδικό χώρο! Στο επιβλητικό μοναστήρι της Παναγίας της Γκουβερνιώτισσας που βρίσκεται σε έναν κατάφυτο λόφο γεμάτο από κυπαρίσσια, λίγο πριν το χωριό Ποταμιές του Δήμου Χερσονήσου.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι για το κοινό που θέλει να παραβρεθεί στις απονομές των νικητών, οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει ώστε το τρενάκι του Δήμου να τους μεταφέρει από το service park ( Acqua Plus) στο Μοναστήρι της Γκουβερνιώτισσας .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News