default-image

Ταχύτερος ο Χάμιλτον στην αυλαία της Formula1

Σπορ
Ταχύτερος ο Χάμιλτον στην αυλαία της Formula1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Λιούις Χάμιλτον και η Mercedes έδειξαν τα δόντια τους «με το καλημέρα» στον ανταγωνισμό. Ο Βρετανός πιλότος πέτυχε ταχύτερο χρόνο στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του Γκραν Πρι Αυστραλίας, με τα οποία άνοιξε η αυλαία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2018.

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 είχε διαφορά μισού δευτερολέπτου από τον teammate του Βαλτέρι Μπότας, ενώ ο Φερστάπεν εκτόπισε με τη Red Bull του από την τρίτη θέση τις Ferrari.

Την εσωτερική μονομαχία των δύο κόκκινων οδηγών κέρδισε ο Ραϊκόνεν με τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ενώ ο Φέτελ έμεινε πέμπτος και ο «ντόπιος» Ρικιάρντο με Red Bull έκτος. Ακολουθεί σήμερα νωρίς το πρωί η δεύτερη φάση των ελεύθερων δοκιμαστικών του Γκραν Πρι στη Μελβούρνη. Απογοήτευση για τις δύο νεοφώτιστες Alfa Romeo – Sauber, που κατέλαβαν τις δύο τελευταίες θέσεις, αν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Το Σάββατο το πρωί θα γίνει ο τρίτος γύρος ελεύθερων δοκιμών και θα ακολουθήσουν οι κατατακτήριες, ενώ την Κυριακή στις 8:00 θα αρχίσει το πρώτο Grand Prix της σεζόν.

Πηγή: gazzeta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News