default-image

Πιο γρήγορος ο Φέτελ και η Ferrari

Σπορ
Πιο γρήγορος ο Φέτελ και η Ferrari

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορυφή βρέθηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ και η Ferrari μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας των δεύτερων επίσημων δοκιμαστικών της F1 στη Βαρκελώνη.

Ο Γερμανός πρώην πρωταθλητής διατηρήθηκε επικεφαλής μετά και το απογευματινό session της πρώτης ημέρας δοκιμών στη Βαρκελώνη, για την δεύτερη περίοδο των επίσημων δοκιμαστικών του πρωταθλήματος. Ο Φέτελ είχε σημειώσει την επίδοση που του χάρισε αυτήν την πρωτιά, πριν το μεσημεριανό διάλειμμα των οδηγών και κατά τη διάρκεια των απογευματινών γύρων κανείς δεν τον ξεπέρασε.

Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο ήταν πως ο Φέτελ ολοκλήρωσε συνολικά 171 γύρους που ήταν οι περισσότεροι από κάθε άλλον. Γενικώς πάντως αυτή η πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας δείχνει πως θα είναι πολύ πιο αποδοτική για τις ομάδες. Όλο είχαν τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερους γύρους και φυσικά οι καιρικές συνθήκες ήταν σαφώς ευνοϊκότερες.

Όταν λέμε όλοι βέβαια, δεν εννοούμε… όλοι! Η McLaren είχε άσχημη ημέρα. Ο Στόφελ Βαντούρν που ήταν εκείνος που είχε αναλάβει το σημερινό πρόγραμμα δοκιμών της ομάδας του Ουόκινγκ, αναγκάστηκε να σταματήσει τρεις φορές με προβλήματα στο πορτοκαλί μονοθέσιο.

Από την άλλη πλευρά οι 177 γύροι των δύο Mercedes δείχνουν ακριβώς πως τα πράγματα ήταν συνολικά καλύτερα σήμερα. Ο Μπότας σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση πίσω από τον Φέτελ και ο Χάμιλτον βελτίωσε τον χρόνο του λίγο πριν το φινάλε, αλλά μόνο για να ανέβει από πέμπτος, τέταρτος. Ανάμεσα στις δύο Mercedes βρέθηκε ο Μαξ Φερστάπεν με την Red Bull, έπειτα από 130 γύρους στην πίστα του Μοντμελό.

Πηγή: gazzeta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News