default-image

Πιο γρήγορος ο Ρικιάρντο στις δοκιμές της Βαρκελώνης

Σπορ
Πιο γρήγορος ο Ρικιάρντο στις δοκιμές της Βαρκελώνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Βάλτερ Μπότας με την W09

H Red Bull η οποία παρουσίασε την οριστική της εμφάνιση ενόψει του 2018, έπειτα από την επετειακή πρώτη παρουσίαση της προηγούμενης εβδομάδας, ήταν αυτή που έκλεισε την πρώτη ημέρα της πρώτης περιόδου δοκιμών για φέτος, στην κορυφή. Συγκεκριμένα ο Ντάνιελ Ρικιάρντο ήταν εκείνος που σημείωσε την καλύτερη επίδοση σήμερα στην πίστα της Βαρκελώνης όπου συγκεντρώθηκαν όλες οι ομάδες του 2018 για τις πρώτες τους δοκιμές.

Ο Ρικιάρντο ο οποίος έκανε και τους περισσότερους γύρους στην πίστα, ξεπερνώντας τους 100, σημείωσε την επίδοσή του στο πρωινό σκέλος, όμως η κορυφή δεν άλλαξε κατά τους απογευματινούς γύρους. Στη δεύτερη θέση με διαφορά 170 χιλιοστών ήταν ο Βάλτερ Μπότας με την W09. Οι δύο πιλότοι ήταν με ενδιάμεσα ελαστικά της Pirelli, ενώ ο τρίτος, Κίμι Ραϊκόνεν, χρησιμοποίησε μαλακά για να ολοκληρώσει 80 γύρους με το νέο μονοθέσιο της Ferrari.

Μια θέση πιο πίσω το τέταρτο διαφορετικό μονοθέσιο της πρώτης τετράδας ήταν η Renault του Νίκο Χούλκενμπεργκ, ο οποίος σημείωσε το 1:20.547 το πρωί και στη συνέχεια παρέδωσε την R.S.18 στον Κάρλος Σάινθ. Εκείνος δεν κατάφερε να βελτιώσει αυτή την επίδοση και αρκέστηκε στο 1:22.168, μάλιστα με μαλακά ελαστικά και όχι ενδιάμεσα τα οποία χρησιμοποίησε ο Χούλκενμπεργκ.

Πηγή: gazzeta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News