Μηχανοκίνητα

Αλλάζουν οι δηλώσεις συμμετοχής σε αγώνες

Όπως έγινε γνωστό από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας από την 1/1/2018 οι δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες θα γίνονται αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ).

Όπως έγινε γνωστό από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας από την 1/1/2018 οι δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες θα γίνονται αποκλειστικά μέσω του Συστήματος  Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ).

Βάσει της νέας διαδικασίας είναι υποχρεωτική η έκδοση Δελτίου Αθλητή (Κάρτα Υγείας) και Δελτίου Τεχνικής Ταυτότητας αυτοκινήτου (ΔΤΤ) πριν την υποβολή δήλωσης συμμετοχής γιατί δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή στο ΣΔΔΑ αν δεν έχουν εκδοθεί τα παραπάνω έγγραφα.

Σημειώνεται ότι το έντυπο «Δήλωση Συμμετοχής» που ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια δεν υφίσταται πλέον για να δηλώσει συμμετοχή σε αγώνα ένας αθλητής. Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο μέσα από το ΣΔΔΑ. Κάθε δήλωση συμμετοχής θα εκτυπώνεται από το Σωματείο με όλα τα στοιχεία του κάθε συμμετέχοντα ο οποίος και θα την υπογράφει κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Ελέγχου με ευθύνη του Γραμματέα του αγώνα.

Η Ομοσπονδία εφιστά την προσοχή των αγωνιζομένων στο ότι καμία συμμετοχή δεν θα είναι δυνατόν να δηλωθεί μετά το προβλεπόμενο όριο λήξης των συμμετοχών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια