default-image

Νικητής ο Φέτελ στην Βραζιλία, από τελευταίος 4ος ο Χάμιλτον

Αθλητισμός
Νικητής ο Φέτελ στην Βραζιλία, από τελευταίος 4ος ο Χάμιλτον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκαιος νικητής ο Φέτελ στην Βραζιλία, οδηγός του αγώνα ο Χάμιλτον από τελευταίος 4ος με μάχη για την 3η θέση. Ο Μπότας 2ος και ο Ράικονεν που άντεξε την πίεση 3ος.

Ένας αγώνας ρεσιτάλ Χάμιλτον. Από την τελευταία θέση κατάφερε και τερμάτισε 4ος.

Με την εκκίνηση του αγώνα, ο Φέτελ κατάφερε να τοποθετηθεί εμπρός από τον Μπότας και εκεί ουσιαστικά τελείωσαν όλα. Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Γερμανός της Ferrari δεν απειλήθηκε από κανέναν και νίκησε σχετικά εύκολα τον βασικό του αντίπαλο για την 2η θέση στο πρωτάθλημα. Πλέον ο Φέτελ χρειάζεται μια 8η θέση στον τελευταίο αγώνα για να κατακτήσει και μαθηματικά την 2η θέση.

Ο Μπότας αν και είχε την ταχύτητα δεν έδειξε πως μπορούσε να απειλήσει σοβαρά τον Φέτελ και αρκέστηκε σε μια πολύ καλή 2η θέση.

Στην 3η θέση ο Ράικονεν δεν μπόρεσε να φτάσει τους δύο πρώτους και στους τελευταίους γύρους, έπρεπε να αντιμετωπίσει και τον πρωταθλητή που ερχόταν με καλπασμό. Ο Φινλανδός στους τελευταίους γύρους ανέβασε ρυθμό και ο Χάμιλτον με πληγωμένα ελαστικά δεν κατάφερε να τον περάσει και έτσι έμεινε 4ος που ήταν ένα σχεδόν απίστευτο αποτέλεσμα από τον πρωταθλητή.

Ο Φερστάπεν δεν βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και στο τέλος ταλαιπωρήθηκε από την φθορά των ελαστικών του και χρειάστηκε και 2ο pit stop και έτσι να τερματίσει 5ος. Ο Ρικιάρντο έκανε καλό αγώνα αν εξαιρέσουμε το χτύπημα στον πρώτο γύρο που τον οδήγησε να κάνει τε-τα-κε και έτσι τερμάτισε 6ος.

Ο Μάσα έκανε έναν καταπληκτικό αγώνα με την 7η θέση να είναι ένας άθλος για τις δυνατότητες της Williams με τον Αλόνσο να βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κολλημένος πίσω του. Ο Μάσα εμφανίστηκε για τελευταία φορά εμπρός από τους συμπατριώτες του σε αγώνα Formula 1 και στο τέλος του αγώνα ανέβηκε στο πόντιουμ με τον Μπαρικέλο και τα δύο του αγόρια, για να τους αποχαιρετήσει.

Αναμφισβήτητα το πρόσωπο της ημέρας δεν ήταν ο Φέτελ που νίκησε αλλά ο Χάμιλτον που ανέβηκε μέχρι την 4η θέση.

Ραντεβού τώρα στο Άμπου Ντάμπι.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News