default-image

Bότκα, τσιγάρα και ξενύχτι έβαλαν φτερά στον Φερστάπεν

Αθλητισμός
Bότκα, τσιγάρα και ξενύχτι έβαλαν φτερά στον Φερστάπεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο θριαμβευτής του Γκραν Πρι Μαλαισίας είχε ξεφαντώσει μία εβδομάδα νωρίτερα στο Οκτόμπερφεστ του Μονάχου, όπου ξενύχτησε πίνοντας και καπνίζοντας μαζί με τη νέα φίλη του!

Ο Μαξ Φερστάπεν τρέλανε τους Ολλανδούς με τη δεύτερη νίκη του στη Formula 1, που πέτυχε στην πίστα του Σεπάνγκ. Φαίνεται μάλιστα, ότι στον νεαρό οδηγό της Red Bull έκανε τελικά…καλό το ξεφάντωμα στη γιορτή Οκτόμπερφεστ του Μονάχου, όπου εθεάθη μία εβδομάδα πριν το Γκραν Πρι Μαλαισίας.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον ΄΄Mad Max΄΄ να γιορτάζει στο Μόναχο φορώντας παραδοσιακή ενδυμασία της Βαυαρίας στο πλευρό της νέας φίλης του. Ο Φερστάπεν και η παρέα του ξεφάντωσαν στο Οκτόμπερφεστ και γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα συνέχισαν τη διασκέδαση στο κλαμπ ΄΄Ρ1΄΄. Ο Ολλανδός αποσύρθηκε με τους φίλους του στον VIP χώρο του κλαμπ, όπου διασκέδασε καπνίζοντας, πίνοντας κοκτέιλ με βότκα και φορώντας πράσινα γυαλιά ηλίου. Τελικά βγήκε από το κλαμπ με τη φίλη του γύρω στις 3.30 τη νύχτα, επιβιβάσθηκαν σε ένα μαύρο βαν και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως, αν κρίνουμε από τη νίκη του οδηγού της Red Bull και την καταπληκτική του απόδοση στη Μαλαισία.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News