default-image

Χάμιλτον: Συνεχίζεται η μάχη

Αθλητισμός
Χάμιλτον: Συνεχίζεται η μάχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη νίκη του στη Μόντσα, ο Λιούις Χάμιλτον πέρασε για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Βέβαια, η διαφορά είναι μόνο τρεις βαθμοί από τον Σεμπάστιαν Φέτελ και όλα τα σενάρια είναι πιθανά μέχρι το φινάλε της σεζόν. Κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Βρετανός από το υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Πρώτα, όμως, εξήρε το πάθος των tifosi.

«Λατρεύω την Ιταλία και το πάθος των οπαδών. Είναι φανταστικοί. Είμαι χαρούμενος, κάναμε εξαιρετική δουλειά. Τα χρωστάμε όλα στην ομάδα. Ο κινητήρας της Mercedes είναι σίγουρα καλύτερος από αυτόν της Ferrari. Λειτούργησε καλά αυτό το τριήμερο.

Η εκκίνηση ήταν λίγο δύσκολη, καθώς η πρόσφυση ήταν αρκετά χαμηλή. Είναι καλή μέρα και καλό αποτέλεσμα για μας. Όλα έχουν να κάνουν με την ομάδα, όλοι μαζί προσπαθούν να πάρουν τα πάντα από το μονοθέσιο. Ήταν όνειρο η οδήγηση σήμερα», είπε, αρχικά, για να αναφερθεί και στην πρωτιά.

«Οι δύο τελευταίοι αγώνες ήταν απίστευτα δυνατοί. Το μονοθέσιο ήταν φανταστικό. Είναι και πάλι κλειστή η μάχη και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Η Ferrari θα πρέπει να είναι γρήγορη στην επόμενη πίστα με την εξτρά κάθετη δύναμη, που μπορούν να βάλουν στο μονοθέσιό τους, οπότε η μάχη συνεχίζεται», πρόσθεσε ο Χάμιλτον, που ελπίζει σε νικηφόρο σερί για να κατακτήσει τον τίτλο.

Πηγή: gazzeta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News