default-image

Το όνειρο του Χάμιλτον να πάει στη Ferrari και ο Φέτελ

Αθλητισμός
Το όνειρο του Χάμιλτον να πάει στη Ferrari και ο Φέτελ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαίνεται ότι δύσκολα θα υλοποιηθεί το όνειρο του Λιούις Χάμιλτον να βρεθεί κάποια στιγμή στη Ferrari. Ο ιδρυτής της Scuderia Ferrari, Έντσο Φερράρι ήταν γνωστός για το γεγονός ότι δεν έδινε στους οδηγούς πολλά χρήματα για να έρθουν στην ομάδα του, καθώς ήταν οπαδός του δόγματος ότι «η τιμή να αγωνίζεται κάποιος στη Ferrari είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε χρηματικό αντίτιμο».

Έτσι και ο Λιούις Χάμιλτον στο περιθώριο του βελγικού Grand Prix δήλωσε ότι: «Αποτελεί όνειρο για κάθε πιλότο να αγωνιστεί με τη Ferrari, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Για όλους τους πιλότους θα υπάρξει ευκαιρία στο τέλος του 2018 όταν θα τελειώσει το συμβόλαιο του Κίμι. Δεν θα είναι εκεί για πάντα».

Αυτή η δήλωση προστέθηκε στην αναφορά που είχε κάνει σε συνέντευξή του πριν μερικές εβδομάδες, όταν είπε ότι: «Είμαι μεγάλος οπαδός της Ferrari».

Τo όνειρo του Χάμιλτον να βρεθεί στη Ferrari δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα, καθώς ο Σεμπάστιαν Φέτελ ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια με τη Scuderia και πιθανή «συγκατοίκηση» των δύο είναι πολύ δύσκολο να γίνει πραγματικότητα.

«Ξέρω ότι ο Σεμπάστιαν δεν θέλει να είμαστε στην ίδια ομάδα. Δεν θα είχε στην ομάδα τη θέση που έχει τώρα αν βρισκόμουν και εγώ εκεί», τόνισε ο Βρετανός πιλότος της Mercedes.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News