default-image

Σκέφτεται τη Formula 1 η Porsche

Αθλητισμός
Σκέφτεται τη Formula 1 η Porsche

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πιθανότητα συμμετοχής στη Formula 1 από το 2021 σκέφτονται οι ιθύνοντες της Porsche. Ενδιαφέρον για τη συμμετοχή της στη Formula 1, ως προμηθευτής κινητήρων από το 2021 έχει δείξει η Porsche.

Η γερμανική εταιρία κρατάει στάση αναμονής μέχρι να ανακοινώσει η FIA τους κανονισμούς για τους κινητήρες, που θα ισχύουν από το 2021.

Η Porsche, το τελευταίο διάστημα έχει λάβει μέρος σε συναντήσεις της FIA με τις εταιρίες που κατασκευάζουν κινητήρες για την Formula 1, ενώ από το 2019 θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Formula E.

Στις σκέψεις της Porsche για την συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, αναφέρθηκε ο Μίκαελ Στάινερ, εκτελεστικό μέλος του συμβουλίου της εταιρίας, τονίζοντας ότι: «Όπως και οι άλλοι κατασκευαστές, συμμετέχουμε στις συζητήσεις για το μέλλον των κινητήρων της Formula 1, μετά από πρόσκληση της FIA. Αυτή τη στιγμή δεν δουλεύουμε με πλάνο τους κινητήρες για τη Formula 1. Θέλουμε να κατασκευάσουμε κινητήρες με υψηλή αποδοτικότητα, τους οποίου δεν ξέρουμε ακόμα που θα τους διαθέσουμε».

Πηγή: sportfm.gr  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News